Tichá, lehce ovladatelná bruska. Dobré odsávání.

Tichá, lehce ovladatelná bruska. Dobré odsávání.
Regulace, snadné ovládání,výkon,lze napojit na vysavač bez redukce
Ticha
Bez vibraci
lehká, příjemná do ruky, kvalitní zpracování, dostatečně výkonná, dobře odsává do sáčku
Malá a dobrá
Pracuje výborně zatím perfektní
S bruskou jsem spokojen
Je skvělá. Výkonná a nezanechává stopy po broušení. Hurá. Dobře odvádí prach do zásobníku.
Pro holčičí ruku je trochu větší, ale stejně ji držím spíš za "krk". To neberu jako zápor.
Excentrická bruska od DeWalt mi již stihla udělat pěkný kus práce. Jsem velmi spokojen. Doporučuji.
Zatím jsem žádné zápory neobjevil, zatím jsem brousil cca 8 hodin na dvakrát
Jsem maximálně spokojen.
Osvědčený neporuchový model brusky.
Dobrý poměr cena a kvalita.
Splňuje přesně požadavky, jaké jsem měl na tento výrobek. Mile mne překvapila nízká prašnost, ačkoliv jsem používal pouze vak a nikoliv odsávání.
Výborně se s ní pracuje, je šikovná do ruky a vibrace se do rukou přenášejí minimálně. Brusku jsem si vybral, protože s produkty DeWALT má dlouhodobě skvělé zkušenosti.
Obtížně se na brusku sehnala měkká podložka pod brusné výseky na jemné broušení, ale to není vada brusky, ale obchodníků s příslušenstvím.
Skvělý výrobek.
Lehká a dobře padne do ruky prach z brusné plochy odsává výborně.Doporučuji
20min fungovala perfektně.
Po 20ti minutách prasknul řemínek pohonu. Neprodává se jako náhradní díl a musí se poslat do opravy. Chybí český návod ! Made in MEXICO.
Velmi špatná dostupnost servisu, informací a náhradních dílů.
Cena výkon kvalita. Paráda
Dobrá značka, kvalitní provedení
Malá, lehká, kvalitní zpracování.
Doporučuji nákup.
Pro moje použití super
Je to pracant na práci a né žádná náhražka.V pohodě maká 8 hodin a vy jste fit.
nízké vibrace do ruky
dobrý výkon
dobře se dřží
při napojení na vysavač nezbyde skoro žádný prach
přípojka na vysavač se musí koupit zvlášť
Jsem z ní nadšený. Brousím s ní všelijaké dřevěné výrobky, který vytvořím, a úplně super. Používám na ní brusné mřížky od dewaldu, je napojená na vysavač a broušení v interiéru uplně bez problému.
Malý, lehký, výkon ok.