excentrická bruska Recenze DeWALT DCW210

Recenze DeWALT DCW210

DeWALT DCW210 je excentrická bruska s plynulým rozběhem a regulací otáček. Disponuje bezuhlíkovým motorem, ergonomickým úchopem, brzdou motoru a uchycením brusných papírů na suchý zip. Hmotnost bez aku činí 930 g.

tansy-fief5z23. června 2025

Zda se být robustní Výdrž na 4Ah baterku je solidní Hlučnost je nízká, větší kravál dělá vysavač

Potřeba dokoupit adaptér na vysavač, pak je to ale paráda Baterie se nenasazuje úplně hladce, čekal bych to preciznější

Bruska je super, jsem spokojený

zahrádkář Vojtěch3. prosince 2023

Je to na AKU, které mám, protože již léta používám několik nářadí této značky. Bruska má pro přesné broušení vhodné rozměry i hmotnost. Vynikající je možnost dostatečně jemně řídit otáčky upínací desky. Brusku používám docela často, neb vytváření různých poliček, polic, štelářů, stolků, podstavců a různých částí nábytku i celého nábytku, mne velmi baví.

V tomto případě mne žádné nenapadají.

Prostě bruska mi "sedla" hned od prvního použití a jsem nadšen, že se mi zase vyplatilo investovat do dobrého nářadí, které mi dělá při práci jen radost a svými vlastnostmi mne udržuje v nadšení z výsledků mého snažení. Z použití levných strojů jsem již dávno vyléčen.

Registrovaný uživatel15. září 2023

Vlastním několik přístrojů této značky - kvalita Dobrý výkon Několikrát za týden

Registrovaný uživatel4. března 2023

dobře se drží, silný suchý zip, kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel12. února 2023

vyváženost s baterii suprová, brousí tak jak jsem čekal

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Zatim nevyzkouseno

Registrovaný uživatel26. září 2022

Dobrý pomocník při nepřipojení na El. proud

Otáčky na prázdno splňují výkon, při broušení se výrazné spomaleni.

Registrovaný uživatel30. července 2022

Brousí jako drak. Mám k aku šroubovačce dvě baterie 5Ah a s tou funguje bruska výborně. Mohu jen doporučit.

Výborný pomocník.

Registrovaný uživatel15. března 2022

Super do ruky, lehká

Registrovaný uživatel11. června 2021

Funguje. Pasuje do ruky. Na takové to domácí šmrdlání naprosto dokonalá. Moje oblíbená značka.

Ještě potřebuji 4 - 5 Ah akumulátory, sleva by nebyla? :)