Chcete se o produktu Detroit: Become Human PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na Gamepress.cz
Více naHlavní obsah stránky

- + 2

Recenze Detroit: Become Human PS4
Detroit: Become Human nabízí silný příběh a výbornou grafiku, ale jeho herní styl je pro některé hráče příliš pasivní. Ti, kteří hledají interaktivní zážitek, mohou být zklamáni, zatímco hráči preferující příběhové hry si hru užijí. Opakovaně hratelné varianty příběhu zvyšují hodnotu hry.
Výborná grafika
Silný a poutavý příběh
Opakovaně hratelné díky více variantám příběhu
Inovativní herní koncept
Pro některé hráče příliš pasivní herní styl
Krátká herní doba
Jednoduché úkoly jako sbírání odpadků a mytí nádobí
Málo interaktivních prvků
Chcete se o produktu Detroit: Become Human PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na CzechGamer.com.
Více naChcete se o produktu Detroit: Become Human PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na czechgamer.com.
Více naHodnocení: 100%
Velmi dobrá hra - grafika i příběh.
Dá se hrát opakovaně - hodně variant příběhu.
příběh, grafika
je to víc film než hra, pořád sem čekal kdy si zahraju a najednou byl konec , jednou za 10 minut stisknout tlačítko protože tam vyskočí stiskněte tlačítko byla totální tragikomedie
Hru dem hrál již v minulosti,rád se k ní vracím
Neco noveho.Vic takovych her...
Mrzi mne,ze jsem ji dohral tak rychle
Příběh
Pro mě nuda. Plnit úkoly jako posbírat a vynést odpadky, umít nádobí apod. mě teda nebaví. To můžu dělat doma a nemusím hrát hru na robota.
Celkově zklamání, vyhozené prachy
Skvělý příběh výborná grafika bez žádného sekání a tak dal
Úžasná hra všem hráčům doporučuji