Recenze Detroit: Become Human PS4

Ve hře Detroit: Become Human se dostanete do budoucnosti, ve které jsou androidi využíváni jako levná pracovní síla. To se ale rázem změní a vy se ocitnete uprostřed vzpoury, ve které každý další váš krok ovlivní výsledný příběh hry. Klíčové vlastnosti - akční adventura - odehrává se v budoucnosti - ovlivňujete podobu příběhu - postavy podle skutečných herců Futuristický thriller Detroit:…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Detroit: Become Human nabízí silný příběh a výbornou grafiku, ale jeho hratelnost je pro některé hráče příliš pasivní. Pro ty, kteří hledají hluboký zážitek a opakovaně hratelný příběh, je hra vhodná, ale hráči očekávající aktivní interakci mohou být zklamáni.

• Výborná grafika
  • Silný a poutavý příběh
  • Opakovaně hratelné díky více variantám příběhu
  • Originální herní koncept
  • Pro některé hráče příliš pasivní hratelnost
  • Krátká herní doba
  • Málo interaktivních prvků
  • Některé úkoly působí jako domácí práce

Odborná recenze

Chcete se o produktu Detroit: Become Human PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na Gamepress.cz

Odborná recenze

Chcete se o produktu Detroit: Become Human PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na CzechGamer.com.

Odborná recenze

Chcete se o produktu Detroit: Become Human PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na czechgamer.com.

Registrovaný uživatel1. února 2023

Velmi dobrá hra - grafika i příběh. Dá se hrát opakovaně - hodně variant příběhu.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Nevím dárek pod stromeček

Registrovaný uživatel21. září 2022

Toto je moje srdcovka. Naprosto všem doporucuji!

David Paulus16. září 2022

příběh, grafika

je to víc film než hra, pořád sem čekal kdy si zahraju a najednou byl konec , jednou za 10 minut stisknout tlačítko protože tam vyskočí stiskněte tlačítko byla totální tragikomedie

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Hru dem hrál již v minulosti,rád se k ní vracím

Registrovaný uživatel29. září 2021

Neco noveho.Vic takovych her...

Mrzi mne,ze jsem ji dohral tak rychle

Jiří Pospíšil13. února 2021

Příběh

Pro mě nuda. Plnit úkoly jako posbírat a vynést odpadky, umít nádobí apod. mě teda nebaví. To můžu dělat doma a nemusím hrát hru na robota.

Celkově zklamání, vyhozené prachy

Registrovaný uživatel12. února 2021

Skvělý příběh výborná grafika bez žádného sekání a tak dal

Úžasná hra všem hráčům doporučuji