Domeček pro panenku Recenze Derrson Palm Beach XXL

Recenze Derrson Palm Beach XXL

Dřevěný domeček Palm Beach o velikosti 120 cm okouzlí všechny holčičky. Do detailu propracovaný design ještě více zatraktivní přiložené LED osvětlení, který domeček krásně osvětlí. Snem každé dívky je, že si může hrát se svými panenkami v domě na to připraveném. Domeček je vhodný pro panenky typu Barbie (30 cm).

monika.kocianova18. dubna 2024

Domeček je obrovský. I nábytek, byť se zdá na fotkách malinký, tak je pro panenky Barbie. Rychle a snadno sestavitelný, zvládne i žena. Podrobný návod. Osvícený.

Zatím jsem žádné nenašla.

Za ty peníze super domek pro děti.

Registrovaný uživatel12. února 2023

Nadherny domecek, perfektni kvalita, stabilita, obrovsky, super navod, lepsi jsem nevidela. Vse popsane, opravdova radost skladat. Velke diky vyrobcum.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Vypadá dobře. Vnučka je s dárkem spokojená.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Dcera spokojená, moc hezký domeček.

Registrovaný uživatel30. prosince 2022

Moc pěkný, vnučky jsou spokojené.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Pěkný.

Není že dřeva ale z dřevotřísky. Po týdnu začali upadavat nožičky od stolu a židle. A bylo nam dodáno s jedním stejným kusem takže to musíme celé předělat.

S obchodem spokojená se zbožím ne tak úplně ale byl to dárek a účel to splnilo.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Rychlé dodání, vnučka byla moc spokojená

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Domeček je naprosto perfektní, předčil všechna očekávání.

Bohužel dorazil bez stříšky na "pergolu" a u nějakých desek už byly dost odloupané rohy.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

Je to vánoční dárek, takže zatím není smontován. Na základě průzkumu domečků se mi tento zdál jako nejvíce kvalitní a precizně zpracováný.

Zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel28. října 2021

Kvalitní materiál. Vše jak na obrázku. Vnoučata měly obrovskou radost. Doporučuji 100%.

Registrovaný uživatel16. října 2021

Zbozi je az na jeziska

Registrovaný uživatel9. září 2021

Zakoupila jsem jako dárek pro neteř, která je z něj unešená a denně si s ním hraje nejen ona, ale i zbytek rodiny