- plašič na kuny a menší hlodavce byl zapojen hned v den nákupu, celý měsíc, po zapojení, jsem plašila kunu pouze ja... zhruba po 6 týdnech kuna v noci chodit přestala (mohl začít účinkovat nebo ji srazilo auto, nevím)... vím jen přesně, že teď již nechodí a nevyhrabává nám díry v záhonech... v prostorách, kde se začala vyskytovat, máme nainstalovanou kameru, která mi každou noc pípala, kdykoliv se na návštěvě u nás, objevila
- plašič je zcela nehlučný, nelze poznat, jestli funguje, ale mám zapojeno přes zásuvku na dálkové ovládání, která mi- v případě zapnutí, bliká
- plašič neúčinkuje na mé venkovní domácí zvířata, na psy a kočky, ty jsou v pohodě
- zařízení lze snadno zapojit, problém byl pouze se zapojením do elektřiny, která v danných prostorách-na patře- není, což jsme vyřešili dokoupením dlouhého kabelu a dále byl problém v upevnění plašiče, jelikož se nešlo dostat na otvory na připevnění šroubkami, připevnili jsme pouze omotáním plašiče o krovy elektřikářskou páskou (ale drží)
- plašič je umístěn pod střechou, tudíž není přímo ven (např. neprší, nezatéká, nesněží, apod)
- mě osobně překvapilo, že skutečně nelze slyšet, využíváme i jiné plašiče, např. na myši ve sklepě a tam je plašič slyšet
- prostor pro zlepšení bych viděla v lepším uchycení plašiče, nelze se se šroubkami vůbec dostat do připravených otvorů + delší kabel, ale ten jsme dokupovali, bez něj by jsme neměli jak zapojit (ano, lze zapojit baterky, ale tím, že je zcela nehlučný, nelze poznat, kdy je zapojený a kdy ne, tedy kdy již došla baterkám životnost)
trvalo opravdu hodně dlouho (6 týdnů), než začal na kunu fungovat... (pokud ji tedy nesrazilo někde auto...)
doporučuji alespoň odzkoušet, jak firma uvádí, lze odzkoušet, případně výrobek vrátit... já jsem byla rozhodnuta vrátit, když se kuna najednou neobjevila... a tak je tedy plašič zapnutý dál