samostatný vypínač, zvuková signalizace provozu, za 3 dny byla kuna pryč
skvělé doporučuji

Produkt je účinný v odpuzování kun a hlodavců pro většinu uživatelů, ale má konstrukční nedostatky v uchycení a přístupu k baterii. Účinnost se liší podle konkrétního použití a prostředí.
samostatný vypínač, zvuková signalizace provozu, za 3 dny byla kuna pryč
skvělé doporučuji
Vše v nejlepším pořádku.
Zatím jsem přítomnost dravce nezaznamenal na rozdíl od stavu bez plašiče
Zatím spokojenost
Asi opravdu funguje, hlodavci se znovu neobjevili.
Měl jsem problémy s upevněním k motoru auta, dlouho jsem hledal možnost, kam plašič umístit, aby pevně držel.
Zatím krátká doba od montáže, ale dle zkušenosti známých funguje dobře
Nechtela jsem vrtat díry do nového automobilu, a tak tvar montážních vidlic a každoroční vkládání baterie přes 4 šroubky v zadní štěně aparátu vyžadoval velmi složitou montáž zařízení do prostoru motoru
Bylo by asi třeba vymyslet lepší uchycení nebo alespoň boční přístup k výměně baterie.
Asi funguje jak má,protože kuna už nepřišla.
Špatná montáž.
Používáme již druhý rok a je to opravdu velmi spolehlivé. Proto jsme objednali další jak do auta, tak do chaty.
Špatně se montuje
Zatím to vypadá že se kuna z auta odstěhovala doufám že natrvalo
Vše funguje. Snadná instalace. Baterie vydrží cca 1 rok.
Bydlíme na venkově a tyto plašiče kun a potkanů používáme již několik let. Jsem spokojený.
Snad bude učinná
Brzo na shrnutí
Funkční
malý, skladný, nehlučný, asi i účinný-zatím v autě žádné chlupy atd.
Mohl by mít lepší uchycení. V autě ho mám přidělán drátkem u baterie a nalepen oboustrannou lepící páskou pro sychr.
Za mě je to cena/výkon/velikost asi to nej
Funkce
Plašič mám 2 měsíce a zatím kuna nepřišla.
Provoz na baterii
Velikost přístroje - univerzální krabička, poměrně velká, může být problém s místem instalace pod kapotou
Může být problém s místem instalace. Nakonec jsem vyřešil vázacími pásky, kouskem oboustranné samolepky a přichycením k akumulátorům. Nesmí se zapomenout, že jednou ročně (v případě lithiové baterie) musí přístroj ven. Osobně by se mi líbilo, pokud by baterie šla vyměnit bez demontáže přístroje.
Zboží nikdo nedodal
Není co hodnotit
Horší uchycení. Absence uzavřeného očka.