Recenze Denon DP-300F

Plně automatický gramofon s řemínkovým pohonem talíře a zabudovaným vypínatelným Phono MM předzesilovačem. Talíř je tvořen přesným aluminiovým odlitkem a raménko s precizním uložením umožňuje přesné nastavení svislé síly na hrot i nastavení kompenzace dostředivé síly. Díky tomu má použitá kvalitní přenosková vložka ideální podmínky pro sledování drážky. Vložka je ke skořepině raménky…

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Jednoduchý, analogový,dostačující mé starší hifi věži z 80 let. čistý, střídmý a uhlazený design bez výstřelků používám produkt každý druhý den při chvilce volna na kvalitní poslech z LP

doporučuji ke koupi pro začátečníky či zatím nezkušené za rozumné peníze kvalitní přístroj.

Varianta stříbrný
Registrovaný uživatel17. května 2020

Aoutomat pěkný design

sterilní zvuk bez života, hloubky prostoru, bez dynamiky a basů

Velké zklamání. Zapojeno do audiofilního zesilovače NAD a repro HECO Celan GT 702. Výsledkem byl zcela plochý sterilní zvuk bez života, hloubky prostoru,bez basů,dynamiky Po delším čase nepoužívání jsem stávající základní! přenosku se safírovou jehlou-která nenese značku Denon,ale pouze Made in Japan, vyměnil za přenosku s jehlou Ortofon 2M Blue + předzesilovač Pro-Jet Black. Integrovaný předzesilovač v gramošasi je ten nejlevnější( jeho konstrukce se kdysi používala do kazetových magnetofonů ). A hle, zvuk najednou kvalitativně vystřelil do nebe. Závěr : Silně předražený (pořizovačka kolem 10.000,-, nyní už níže), byť značkový gramofon. Záleží, co od toho čekáte, já jako fanda Denonu jsem čekal podstatně o hodně více. Nedoporučuji

Varianta černý