super produkt..doporučuji

super produkt..doporučuji
Vydrží v bazénu, opravdu se ani nerozmaže kolem očí.
I teplou vodou ji smývám velmi dlouho. A nepozoruji větší objem nebo delší řasy.
Nejlepší řasenka jakou jsem měla.
Je prostě skvělá
Lepší řasenku neznám. Odlučuje se snadno bez drhnutí oči. Oceňuji hlavně s kontaktníma čočkami
Super řasenka
Vydrží, jemné líčení.
Jde obtížněji odlíčit.
Vydrží, nemaže se.
Jde obtížněji odlíčit.
Test u moře dopadl na 1*, krásně drží, neolupuje se ani nerozmazává, mám tmavě hnědou variantu, vypadá přirozeně. Koupím znovu .
Za me produkt naprosto svoji kvalitou odpovida tomu, co uvadi reklama - jsem velice spokojena!
Hezký obal
Při odličování se vám nerozmazávají po obličeji
Voděodolnost opravdu velmi dobrá
Kartáček - slepuje řasy
Způsob odlíčení mě trochu děsí - prostě si vytrháváte řasy.. ale se správnou olejovou pěnou to jde dolu lépe
Funguje skvěle!
Měla by být přírodní
Výborně se nanáší. Řasy krásně oddělené. Objem řas se zda být skutečně větší .
nevím, kupovala jsem jako dárek a obdarovaná je ráda a již delší dobu používá a jinou řesenku nechce
Řasenka je super
Nelepí řasy
Je pěkně výrazná
Nedělá nános
Spokojenost
Už jinou nechci.
Mám přirozeně dlouhé řasy, které jsou ale světle hnědé, takže nejsou bez řasenky moc výrazné. Když se ale nalíčím černou řasenkou, zvýrazní mi je až moc, takže když chci decentní líčení, nemám šanci. Navíc se mi většina řasenek, co jsem používala, obtiskávala nebo rozmazávala pod oči. A když ne, tak se alespoň trochu drolila. Denatura tmavě hnědá řasenka je zatím pro mě ta nejlepší řasenka, co jsem kdy měla, protože mi řasy zvýrazní, ale díky hnědé barvě nepůsobím "zmalovaně", opravdu drží a nerozmazává se ani nedrolí (doufám, že ani nezačne). Je opravdu voděodolná, vydržela i náročný trénink a zpocený obličej, slzící oči i vodu. Zároveň se s trochou trpělivosti a praxe dá odlíčit i bez odličovače. A navíc je přírodní, což je pro mě také velmi důležité. Mám citlivé oči a řasenka je nedráždí. Ještě bych k ní ocenila linky ve stejné barvě.
Skvěle se nanáší, je slušivá, viditelný efekt prodloužení řas
Spodní řasy špiní, což by vzhledem k voděodolnosti neměly..
Produkt zakoupím znovu, jsem s ním spokojená, ale špinění mi vadí.
drží, nerozmazává se, super
Nenazvala bych jí objemovou, ale určitě prodlouží a krásně zvýrazní. Bez velkých nánosů, působí přirozeně, neslepuje. Snadné nanášení, tento typ plastového kartáčku mi vyhovuje. Vydržela celý den a přežila i nějaké to promnutí očí a nic se nedrolilo. Za mě super pro každodenní nošení do práce. Vzhledem k odličování teplou vodou jsem zvědavá, jestli se nebude řasenka uvolňovat z řas až budu venku na slunci v letních vedrech. Na to si počkám. Jinak není co vytknout.
skvěle drží, nerozmazává se!, snadné odlíčení teplou vodou
nenalezeno