Recenze deNatura Objemová voděodolná řasenka 6 ml

Objemová řasenka spojuje to nejlepší z řasenky a růstového séra. Její prodlužující efekt vám zajistí okamžitě krásně dlouhé řasy a látky ze séra na řasy se postarají o dlouhodobou výživu řas, aby byly krásně husté, silné a zdravé po celé jejich délce. Díky své unikátní formulaci dodává řasám objem a délku bez pocitu zatížení a poskytuje dlouhotrvající efekt. Speciální kartáček řasy perfektně…

zdenkakanakova22. června 2026

super produkt..doporučuji

uhlikmichaela21. června 2026

Vydrží v bazénu, opravdu se ani nerozmaže kolem očí.

I teplou vodou ji smývám velmi dlouho. A nepozoruji větší objem nebo delší řasy.

marcelapsenicna20. června 2026

Nejlepší řasenka jakou jsem měla.

k17. června 2026

Je prostě skvělá

baranova.vr16. června 2026

Lepší řasenku neznám. Odlučuje se snadno bez drhnutí oči. Oceňuji hlavně s kontaktníma čočkami

r.chuchlikova16. června 2026

Alice15. června 2026

Vydrží, nemaže se.

Jde obtížněji odlíčit.

mt.00112. června 2026

Test u moře dopadl na 1*, krásně drží, neolupuje se ani nerozmazává, mám tmavě hnědou variantu, vypadá přirozeně. Koupím znovu .

Registrovaný uživatel12. června 2026

Za me produkt naprosto svoji kvalitou odpovida tomu, co uvadi reklama - jsem velice spokojena!

anna.bedrnikova12. června 2026

Hezký obal Při odličování se vám nerozmazávají po obličeji Voděodolnost opravdu velmi dobrá

Kartáček - slepuje řasy Způsob odlíčení mě trochu děsí - prostě si vytrháváte řasy.. ale se správnou olejovou pěnou to jde dolu lépe

irca.strnadova10. června 2026

Funguje skvěle! Měla by být přírodní

Registrovaný uživatel8. června 2026

Výborně se nanáší. Řasy krásně oddělené. Objem řas se zda být skutečně větší .

r8n4. června 2026

nevím, kupovala jsem jako dárek a obdarovaná je ráda a již delší dobu používá a jinou řesenku nechce

1berenika3. června 2026

Řasenka je super Nelepí řasy Je pěkně výrazná Nedělá nános Spokojenost

Už jinou nechci.

masnerovamarie28. května 2026

Mám přirozeně dlouhé řasy, které jsou ale světle hnědé, takže nejsou bez řasenky moc výrazné. Když se ale nalíčím černou řasenkou, zvýrazní mi je až moc, takže když chci decentní líčení, nemám šanci. Navíc se mi většina řasenek, co jsem používala, obtiskávala nebo rozmazávala pod oči. A když ne, tak se alespoň trochu drolila. Denatura tmavě hnědá řasenka je zatím pro mě ta nejlepší řasenka, co jsem kdy měla, protože mi řasy zvýrazní, ale díky hnědé barvě nepůsobím "zmalovaně", opravdu drží a nerozmazává se ani nedrolí (doufám, že ani nezačne). Je opravdu voděodolná, vydržela i náročný trénink a zpocený obličej, slzící oči i vodu. Zároveň se s trochou trpělivosti a praxe dá odlíčit i bez odličovače. A navíc je přírodní, což je pro mě také velmi důležité. Mám citlivé oči a řasenka je nedráždí. Ještě bych k ní ocenila linky ve stejné barvě.

nekovarova.nikol27. května 2026

Skvěle se nanáší, je slušivá, viditelný efekt prodloužení řas

Spodní řasy špiní, což by vzhledem k voděodolnosti neměly..

Produkt zakoupím znovu, jsem s ním spokojená, ale špinění mi vadí.

Jitka26. května 2026

drží, nerozmazává se, super

lufty22. května 2026

Nenazvala bych jí objemovou, ale určitě prodlouží a krásně zvýrazní. Bez velkých nánosů, působí přirozeně, neslepuje. Snadné nanášení, tento typ plastového kartáčku mi vyhovuje. Vydržela celý den a přežila i nějaké to promnutí očí a nic se nedrolilo. Za mě super pro každodenní nošení do práce. Vzhledem k odličování teplou vodou jsem zvědavá, jestli se nebude řasenka uvolňovat z řas až budu venku na slunci v letních vedrech. Na to si počkám. Jinak není co vytknout.

Petra18. května 2026

skvěle drží, nerozmazává se!, snadné odlíčení teplou vodou

nenalezeno