Recenze deNatura Objemová řasenka 6 ml černá

Objemová řasenka spojuje to nejlepší z řasenky a růstového séra. Její prodlužující efekt vám zajistí okamžitě krásně dlouhé řasy a látky ze séra na řasy se postarají o dlouhodobou výživu řas, aby byly krásně husté, silné a zdravé po celé jejich délce. Díky své unikátní formulaci dodává řasám objem a délku bez pocitu zatížení a poskytuje dlouhotrvající efekt. Speciální kartáček řasy perfektně…

hamatrimrhal25. března 2026

Řasenka splnila 100% očekávání

dagihamzova18. března 2026

Celková spokojenost, už jsem objednala potřetí.

slatinkova.veronika1112. března 2026

nemam nic co bych vytkla

určitě moc doporučuji

n.jolie11. března 2026

krásně drží ve sprše se vymyje a nebarví kůži

alena.foltmanova10. března 2026

Drží, řasy jsou prodloužené a krásné Odlíčení jen vodou

Trochu náročnější zvyknout si na odličování, i když lepší než rozmazávácí řasenky, které musíte drhnout z očního okolí a tím si ho zbytečně zatěžujete

mrumplikova10. března 2026

Řasenka je skvělá, řasy jsou po nanesení husté a dlouhé. Kartáček je super, barva se dobře nanáší. Vydrží celý den bez rozmazávání nebo drolení

Hůře se odličuje

jitka.drazova8. března 2026

Řasenka vydrží celý den. Mám citlivé oči, často mně tečou slzy, musím říct, že ani v tomto případě se nerozmazává. Příjemné je její odstranění z řas v teplé vodě, to mě příjemně překvapilo.

barbora.cervenka6. března 2026

Skvělá voděodolná řasenka, používám dlouhodobě a jsem moc spokojená.

Nelze jednoduše odlíčit odličovacím tampónkem a olejem

Hana27. února 2026

Rasenka da dobry objem a tvar. Co je pro me největší vyhodou je, ze se nedroli, nerozpouští a nespini pod ocima. Ani po celem dni noseni nezanecha pod ocima stopy. To je pro me TOP.

Nemuzu si zvyknout na jeji odlicovani pod teplou vodou. Chce to cas a trpelivost nechat ji trochu zmekcit, aby sla sundat.

Je prima a doporucila bych ji i na citlive oci.

anetamullerova.am12. února 2026

nerozmazává se nanášení jednoduché, vyhovuje mi kartáček

Výborný produkt. Mně osobně nevyhovuje odličování, ale to jen proto, že jsem zvyklá se odlíčit asi za minutu olejovým odličovačem, což tady nejde, ale zase se lze odlíčit jen teplou vodou.

svobodova.iveet7. února 2026

Je perfektní a vydrží i soumování

evhr292. února 2026

Super řasenka Parádně se odličuje Voděodolná

jitunka10031. ledna 2026

Kvalita

Gabriela12. ledna 2026

Skvěle se nanáší, dělá větší objem, vydrží celý den i když ukápne slza a podle návodu se i dobře smývá.

Jsem moc spokojená.

loskova.lucka9. ledna 2026

Super řasenka i pro velmi citlivé oči. Doporučuji :-)

kasnar.shop8. ledna 2026

hezky se aplikuje, drží

Registrovaný uživatel5. ledna 2026

S řasenkou jsem naprosto spokojená. Mám citlivé oči a toto je první řasenka, kterou snesu bez podráždění očí. Za mě je veliká výhoda i ve způsobu odličování, kdy stačí použít teplou vodu a nemusím oči dráždit ještě odličovačem. No a nakonec ještě musím pochválit kartáček, který řasy krásně oddělí. Za mě opravdu spokojenost.

zuzanarychnova2. ledna 2026

Řasenka mi prodlužuje řasy a skvěle drží.

tereza.orltova1. ledna 2026

Nežmolkuje Neobtiskává se Nemusí se odličovat, stačí teplá voda ve sprše Nádherně vyčeše a oddělí řasy

Nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla.

midv7220. prosince 2025

Řasenka dělá větší objem řas, také je prodlouží. Snadno se odlíčí teplou vodou.