Řasenka splnila 100% očekávání

Řasenka splnila 100% očekávání
Celková spokojenost, už jsem objednala potřetí.
nemam nic co bych vytkla
určitě moc doporučuji
krásně drží
ve sprše se vymyje a nebarví kůži
Drží, řasy jsou prodloužené a krásné
Odlíčení jen vodou
Trochu náročnější zvyknout si na odličování, i když lepší než rozmazávácí řasenky, které musíte drhnout z očního okolí a tím si ho zbytečně zatěžujete
Řasenka je skvělá, řasy jsou po nanesení husté a dlouhé. Kartáček je super, barva se dobře nanáší. Vydrží celý den bez rozmazávání nebo drolení
Hůře se odličuje
Řasenka vydrží celý den. Mám citlivé oči, často mně tečou slzy, musím říct, že ani v tomto případě se nerozmazává. Příjemné je její odstranění z řas v teplé vodě, to mě příjemně překvapilo.
Skvělá voděodolná řasenka, používám dlouhodobě a jsem moc spokojená.
Nelze jednoduše odlíčit odličovacím tampónkem a olejem
Rasenka da dobry objem a tvar. Co je pro me největší vyhodou je, ze se nedroli, nerozpouští a nespini pod ocima. Ani po celem dni noseni nezanecha pod ocima stopy. To je pro me TOP.
Nemuzu si zvyknout na jeji odlicovani pod teplou vodou. Chce to cas a trpelivost nechat ji trochu zmekcit, aby sla sundat.
Je prima a doporucila bych ji i na citlive oci.
nerozmazává se
nanášení jednoduché, vyhovuje mi kartáček
Výborný produkt. Mně osobně nevyhovuje odličování, ale to jen proto, že jsem zvyklá se odlíčit asi za minutu olejovým odličovačem, což tady nejde, ale zase se lze odlíčit jen teplou vodou.
Je perfektní a vydrží i soumování
Super řasenka
Parádně se odličuje
Voděodolná
Kvalita
Skvěle se nanáší, dělá větší objem, vydrží celý den i když ukápne slza a podle návodu se i dobře smývá.
Jsem moc spokojená.
Super řasenka i pro velmi citlivé oči. Doporučuji :-)
hezky se aplikuje, drží
S řasenkou jsem naprosto spokojená. Mám citlivé oči a toto je první řasenka, kterou snesu bez podráždění očí. Za mě je veliká výhoda i ve způsobu odličování, kdy stačí použít teplou vodu a nemusím oči dráždit ještě odličovačem. No a nakonec ještě musím pochválit kartáček, který řasy krásně oddělí. Za mě opravdu spokojenost.
Řasenka mi prodlužuje řasy a skvěle drží.
Nežmolkuje
Neobtiskává se
Nemusí se odličovat, stačí teplá voda ve sprše
Nádherně vyčeše a oddělí řasy
Nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla.
Řasenka dělá větší objem řas, také je prodlouží. Snadno se odlíčí teplou vodou.