Řasenka Recenze deNatura Objemová řasenka 6 ml černá

Recenze deNatura Objemová řasenka 6 ml černá

Objemová řasenka spojuje to nejlepší z řasenky a růstového séra. Její prodlužující efekt vám zajistí okamžitě krásně dlouhé řasy a látky ze séra na řasy se postarají o dlouhodobou výživu řas, aby byly krásně husté, silné a zdravé po celé jejich délce. Díky své unikátní formulaci dodává řasám objem a délku bez pocitu zatížení a poskytuje dlouhotrvající efekt. Speciální kartáček řasy perfektně…

erikabenes19. listopadu 2025

Obtiskava se

v.stavelova15. listopadu 2025

Dobrá pigmentace.

Bohužel řasenka dost slepuje řasy (i přesto, že jsem zkoušela různé techniky nanášení). Je navíc po cca 2-3 hodinách dost drolivá.

Spíše už znovu nezakoupím.

Zuzana11. listopadu 2025

Tesim se na efekt :), mam 1 den, nemohu tedy posoudit uplne, zatim se jevi jako skvela

erliha733. listopadu 2025

Rasy jsou s pouzitim objemove rasenky opravdu prodlouzene a objemove zvetsene. Rasenka se vubec nemaze, neobtiskava se na horni vicko oka, nesteka, kdyz napriklad prselo, nemela jsem destnik a zmoknul mi oblicej nebo pri sportu. Je to skvely produkt, ktery navic vydrzi v puvodni forme cely den. Snadno se nanasi, ma velmi prijemny a prakticky stetecek. Na stazeni rasenky pri vecerni hygiene neni potreba zadne vazove tamponky a odlicovac. Rasenku krasne a jemně stahnete jen cistou teplou vodou, coz me opravdu mile prekvapilo.

Mohu vsem zenam jen doporucit. Uz mam zakoupene take jako vanocni darky v rodine.

rousina31. října 2025

Řasenka se poměrně dobře nanáší, nedělá žmolky, vydrží celý den bez drolení a nerozmazává se (a to já velmi oceňuji, protože mám mastnější pleť a hodně se potím, takže se mi občas nějaká řasenka i voděodolná rozpila kolem očí). Uvítala bych o něco málo delší štětiny štětečku, protože se mi takto krátkými nedaří srovnat řasy...

příliš krátké štětiny štětečku

Jinak jsem velmi spokojena

lucie.sebova8629. října 2025

Naprostá bomba!

maruskapir18. října 2025

Několik dní trvalo než jsem řasenku pořádně vymyla z řas. Myla jsem teplou vodou.

chalupova5. října 2025

Jsem 100%spokojena opravdu funguje tak jak je popsano

inami23. září 2025

- nerozmazává se, drží celý den, je voděodolná, nedráždí citlivé oči

- velmi nepříjemné odstraňování z řas - velmi rychle zasychá, takže nelze oddělit slepené řasy - žmolkuje se

Asi zatím jediná řasenka, která je vhodná na citlivé oči a přitom se nerozmazává a drží celý den tam, kde má - jen na řasách. Jednu hvězdičku ubírám za ten nepříjemný způsob odstraňování z řas a druhou za to, že se v ní dělají žmolky - vytáhnu kartáček z tuby a jsou na něm žmolky. Možná je to tím, že opravdu velmi rychle zasychá, takže když to, co zůstane na kartáčku, dáte zpátky do tuby, tak se z toho vytvoří žmolky... Jediný způsob, jak tomu předejít je ihned po nalíčení kartáček nejdříve ubrouskem otřít a pak ho teprve zasunout zpět do tuby... což jsem u žádné jiné řasenky dělat nemusela.

hanach.ch17218. září 2025

Výborně se nanáší, vůbec se nerozmazává a je skvělá

3549115. září 2025

Řasenka pěkně drží, hůř se sundavá, jinak spokojenost.

Jana4. září 2025

Zjistila jsem,že mi začaly po použití řasenky padat řasy.Budu reklamovat

iva.hibsova1. září 2025

Nerozmazává se, dobře se aplikuje, odlíčení vodou…

Anna26. srpna 2025

Dělá krásné řasy, dobře se odličuje, narozdíl od jiných řasenek mi téměř “nepadá” pod oči

brojarovav23. srpna 2025

zatím používám krátce,ale asi dobrý

Registrovaný uživatel22. srpna 2025

Řasenka se nerozmazává. Perfektně se odličí pouze teplou vodou. Vydrží celý den.

Řasy trochu slepuje. Kartáček by mohl být hustší.

PetruseVas20. srpna 2025

nedrobí se, odolná,

hůře se smývá, lepí řasy u kořínků

Kdysi jsem od vás měla prodlužující řasenku, ta byla nejlepší. Pak jsem si objednala objemovou a ta měla jinou barvu balení a zároveň byla o dost horší, lepila řasy a mnohem míň je prodlužovala a hůř se smývala. Tak jsem si chtěla znovu objednat prodlužující, ale už jsem ji na vašich stránkách nenašla. Našla jsem jen tuto, s obalem prodlužující, ale s názvem objemová. No je to ta stejná objemová, co jsem měla předtím, akorát v jiném obalu.

Registrovaný uživatel18. srpna 2025

Výborná řasenka. Splňuje to co má. Drží celý den například i při šnorchlování v moři nebo potápění v bazénu. Přesto se velmi snadno odlíčí.

Jinou řasenku už nekupuji. Většinou stačí opravdu jen jedna vrstva a efekt je perfektní

Eli18. srpna 2025

Mám séra a tak jsem si koupila i řasenku. Stejný druh si kupuji od Clinique, tak mohu porovnat. Tato řasenka je mnohem mohutnější, musela jsem si zvykat, ale výsledek je stejný, drží perfektně celý den. Nedrolí se!!!

Při odličování je trošku mazlavější a trošku déle zasychá.

hodac.tina15. srpna 2025

Skvěle natočí a protáhne řasy Drží celý den - nedrolí se Ač nemusím silikonové kartáčky, tento je skvělý

Občas slepí řasy, ale "oddělovačem řas" se vše rychle napraví

Skvělá - jinou nepoužívám už dlouho