Recenze Demar Mammut S 0300G červené

Dětské zateplené holínky demar Mammut S jsou ideální pro deštivé jarní, podzimní a zimní počasí jako lehké holínky nebo zateplené voděodolné sněhule. Mají hrubší protiskluzovou podrážku zajišťující bezpečnost chůze. Holinky jsou extrémně lehké a mrazuvzdorné. Materiál je vysoce kvalitní a odolný kopolymer EVA (váží cca 300 g).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 22 recenzí pomocí Seznam AI

Holínky Demar Mammut S 0300G jsou podle recenzí lehké, teplé a nepromokavé, vhodné pro celoroční použití. Vyjímatelná vlněná vložka zajišťuje snadné sušení a pohodlí. Někteří zákazníci zmiňují, že v teplejším počasí se noha potí a suché zipy mohou škrábat. Celkově však produkt nabízí dobrý poměr cena/výkon a je doporučován pro děti do různého počasí.

• Lehké a pohodlné na nošení
  • Teplé i v chladném počasí
  • Vhodné na zimu i léto
  • Nepromokavé a funkční
  • Vyjímatelná vlněná vložka pro snadné sušení
  • V teplejším počasí se noha potí
  • Suché zipy mohou škrábat při krátkých kalhotách
  • Občas se objevuje vlhkost ve špičkách
  • Reflexní proužek se může odpárat

Kočka Šklíba12. února 2026

Extrémně lehké, teplé (i bez vlněné vložky, do které se dítě bohužel nevejde), sedí i na vyšší nárt a širší nožku, super výběr barev Za tu cenu bezkonkurenční! Voděodolnost nemohu objektivně hodnotit, moje dítě v nich má mokro velmi často (dělám si legraci samozřejmě, on by potřeboval broďáky a i do těch by si nejspíš dokázal nějak nabrat :-D) Obouvají a zouvají se snadno (tedy bez té vložky :-P). Mmch já si koupila tu největší dětskou velikost pro sebe a jsou mi super i s tou vložkou :-)

Nevím jak ostatním dětem, ale našemu se poměrně často a rychle začne odpárávat ten reflexní proužek, ale pravděpodobně to bude mít co do činění s jeho způsoben používání :-D

Kupujeme opakovaně už od malička a zatím jsme lepší/lehčí holinky s tak skvělým poměrem cena/výkon neobjevili :-)

drozdova.adela16. listopadu 2025

Univerzální lehké boty do sněhu, vlněná vložka jde vyměnit, vytáhnout na usušení, dokoupit nová.

Furt je to jen holinka

Skvělé snehule univerzální, nepromoknou

Varianta 32-33
eva.meisnerova14. října 2025

lehké

dítě snadno obuje i na vyšší nárt

nfiserova912. října 2025

Top boty do všeho necasu. Nezbytne boty do lesni skolky.

barbora.mocova16. února 2025

Tradiční lehké holínky, ve formě s ovčí vložkou skvěle poslouží i na bobování atd. Snadno se nazouvají.

Eva D.26. ledna 2025

Výborné boty pro děti na zimu do školy nebo školky.

Varianta 32-33
lenkazei17. ledna 2025

Určitě jsou skvěle jen jsme objednali větší velikost ale koupili jsme hned menší a super s těmito botami jsme spokojení

romis0518. ledna 2024

Lehké, teplé, dobře se obouvají, krásná barva.

Skvělý nákup, perfektní zboží a velice rychlé dodání. Potřebovala jsme i písemně jednat s dodavatelem a jednání bylo milé, profesionální a velmi pružné. Děkuji

pav.pospisilova27. prosince 2023

Super holinky na zimu

gata858. prosince 2023

Jsou lehké, malému sedí perfektně, stížnost na zimu zatím žádná, takže budou asi i teplé.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Lehke, příjemné, vyjímatelná vložka, super do blativeho počasí i do zimy

Registrovaný uživatel6. října 2023

Lehké, kvalitní gumáky. Kupujeme opakovaně.

Registrovaný uživatel12. září 2023

lehkost, funkčnost

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Teplé, levné

Potí se v nich noha

Super vzhledem k poměru cena:výkon

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Maximální spokojenost. Nožky v suchu a teple. Doporučuji vytáhnout vložku k usušení po každé procházce, nožky se spoti.

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Lehké, teplé, rádi v nich chodíme. Super je i stahování

V teplejším počasí dcerku koušou. Je třeba, vyndat vložku. Občas máme vlhké špičky

Spokojeni

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Jsou super , nepromokavé a teplé

Registrovaný uživatel20. října 2022

Parádní holínky s vytahovací vlněnou vložkou, děti nosí na podzim, a s v vložkou i přes zimu, nohu tak mají v suchu....na rozdíl od

Registrovaný uživatel21. září 2022

Lehoučké, teplé

Registrovaný uživatel7. června 2022

Lehké, vhodné na léto i na zimu. Máme dlouhodobou dobrou zkušenost a kupujeme pravidelně.

Po vyndání zateplovací vložky, pokud nemá syn dlouhé kalhoty, tak ho suché zipy z vnitřní strany holínek trochu škrábou.