Používám dlouho.

Používám dlouho.
Mám německého ovčáka a granule Delikan kupuju už delší dobu, protože jí opravdu sedí. Zkoušela jsem jiné značky, ale po těch jí nebývá dobře, zvrací po nich. Po těchto granulích je všechno v pořádku, trávení i energie.
Teď jsem vzala i variantu CD Light, aby měla trochu změnu od klasických Normal a Beef & Rice, a musím říct, že jí chutnají úplně stejně. Žádné problémy, srst má krásně lesklou a trávení pořád bez potíží.
Příjemně mě překvapilo, že i tahle Light verze jí sedla bez jakýchkoli potíží. Oceňuju i kvalitní balení a super cenu. Jen by se mi líbilo, kdyby bylo víc příchutí i ve větších baleních, abych mohla občas střídat.
Velikost,tvary,barva,váha balení
Strávnik se moc nehrne !
Snad si zvykne.
Pokaždé spokojenost
dieta
velmi dobry obchod
Mé feně prostě chutná.
psovi chutná
Ze dvou našich psů je žere jen jeden a to labrador.. druhému nechutnají. Poměr cena a kvalita asi dobrý. Stravitelnost asi není úplně top, celkem velké výkaly.
dpobrý den naš pes ho ma rad nenabirá a to je duležite .používáme ho tak asi rok
Mému 8 letému Rotwíkovi chutnají.
Prostě super.
- Sára bude mít na Silvestra 14 let a poslední době přibrala na váze ;
- předpokládám, když je krmivo "light", že bude dietní a Sára nebude tloustnout ;
- je to asi půl roku, kdy jsem toto krmivo objednala u vás poprvé, předtím mně
objednávala krmivo moje veterinářka ;
- předpokládám, že Sára nebude přibírat a možná trochu zhubne - to ale nechám na pozdní jaro a léto ;
- rychlé vyřízení objednávky ;
používám pravidelně, granule psům chutnají
pejskovi chutná
Pes je jí, tak asi dobrý
Nepřibírá po nich (Labrador)
kupuji velmi často a psům chutná, mám tři psy už v pokročilém věku a tak jim granule vyhovují
Pes opravdu nepřibírá a chutnají.
Jsem spokojená, děkuji
psům chutná
Super pejskovi moc chutnaji a take pomohly