Easy to use

Deeper Start JI0655 je podle recenzí vhodný pro hobby rybáře, kteří hledají jednoduchý a funkční echolot. Vyniká v zobrazení hloubky a profilu dna, ale má omezený dosah signálu. Při správném použití a v odpovídajících podmínkách splňuje očekávání, ale v náročnějších situacích může mít nedostatky.
Easy to use
Perfektní funkce sonaru i na 60 m .... Vyzkoušeno na přehradě Seč. Očekávání maximálně splnilo.
Top produkt jsem maximálně spokojen
Funguje bezvadně a bez problémů
Žádné jsem neshledal
Jsem s Deeperem naprosto spokojený
Vše funguje, v nastavení lze přepínat zobrazení rybičky nebo klasika, rychlé spárování
- Aplikace má svou mapu již naskenovaných vodních ploch. Po registraci dostanete na čas zdarma náhled s tím, že při skenování doplňujete mapy vašimi skeny a tím lze zdarma dostávat výhody. Bohužel to platí pro chirp+ a vyšší.
- jen na 50m
Jednoduchý, celkem lehký
Perfektní věcička na vychazky. Krásné najdu lavice, kde je předpoklad sběru potravy od kaprů a prohlubně ve kterých může čihat sumec.
Ani nevím, snad jen to že se musí nabíjet :D
Doporučuji je to funkční a velice dobré. Pokud se člověk s tím naučí pracovat, nedá to zruky.
Po dvou hodinách provozu nefunkční. Plný vody. Rozlepeny. Vhodný max do vany
Skladnost
Dostupnost jen padesát metrů nemůžu lokalizovat lodičku
Jinak spokojenost
Dobré zobrazení.
+++
zatím nepoužito
Funguje díky němu mám na těžké svazovce nějaký lepší ryby
jednoduchost použiti
Splnuje,co jsem ocekaval,urci hloubku a profil dna...ostatní, dle mne neni potreba
Nekdy váhá s pripojenim
Jinak fajn
Min. Velikost, jednoduché ovládání, možnost použití že brehu/použití nahazovani m a pritahovanim/ nebo z loďky při mapování dna
Zatím využít 1 týden při rybolovu na slapech
Splnil mě ocekavani
Jednoduchý a na svoji cenu přijatelné požadavky
Lehký na daleký odhod a v mělčinách nepřesný.
Cena se rouná kvalitě.
Krátký dosah ,
Za mě super.
Šel sem do toho s tím že mi ukáže pouze lehký tvar a hloubku dna a nemohu si stěžovat přesně podle predstav
Ukazuje dobře
Super cena na moje potřeby bomba
Když jsem nahodil tak jsme mi stávalo že jsem s deeper Stratil signál