Recenze Dědek Kořenář Dubovky 50 ml

Zklidňující efekt na pokožku a pozitivní účinky použitých bylin jsou známy již po generace. Obsažené třísloviny vytvářejí na povrchu kůže nebo sliznice ochranný povlak. Oplachy pomáhají pečovat o pokožku osob se sklonem k ekzémům, plísním, proleženinám a také při nadměrném pocení. Dubové kapky jsou vhodné k výplachům ústní dutiny při paradentóze.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Dědek Kořenář Dubovky 50 ml je podle recenzí vysoce účinný při řešení drobných zdravotních potíží, zejména v oblasti ústní dutiny a krku. Zákazníci oceňují jeho rychlý a silný účinek a doporučují jej pro každodenní použití.

• Účinnost při drobných poraněních a zánětech
  • Pomáhá při bolestech v krku
  • Rychlý účinek na uvolnění dutin
  • Silný účinek
  • Doporučován pro dezinfekci ústní dutiny
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

doskoi112. dubna 2024

bez dubovek nelze žít - to souhlasím, beru ho s sebou všude

vaclav.lipensky10. prosince 2023

Skvělý produkt na drobné poranění a dezinfekci krku a ústní dutiny.

rvitkova29. listopadu 2023

Objednáno na doporučení. používám je poprvé. Zatím jsem zkusila na bolest v krku (stříknout do pusy) a myslím, že to zabírá.

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Po prvním použití jsem myslela,, že mám díru v hlavě. Okamžitě se mi spustila rýma a povolila dutiny. Všem doporučuji, mají vynikající účinek

Doporučuji, vynikající

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

To je síla!

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Zakoupeno na základě recenzí. Měla jsem nějakou drobnost na dásni, na tu to pomohlo hned. Zda to aspoň trochu pomůže i mým krčním mandlím, netuším.

Registrovaný uživatel7. října 2022

používáme už dlouhodobě, velmi pomáhá ve všech směrech.