Jsem velice spokojená.Obsluha je jednoduchá.A káva výborná.
Udělala jsem dobře, že jsem si ho koupila.

Kávovar se vyznačuje výbornou kvalitou připravené kávy, jednoduchou obsluhou a elegantním designem. Uživatelé oceňují možnost výměny zásobníků na kávu a tichý provoz. Přestože má menší nádobu na vodu a vyšší cenu doplňků, celkově splňuje očekávání a je vhodný pro každodenní použití.
Jsem velice spokojená.Obsluha je jednoduchá.A káva výborná.
Udělala jsem dobře, že jsem si ho koupila.
Darek
Super kávovar !!!
Snad jen malý zásobník na vodu.
vše perfektní, šlape jak má.
Možná trošku menší nádržka na vodu, ale rozhodně to není velká překážka.
uživatelské profily, umí s příslušenstvím udělat ledovou kávu
zatím ne
je dobrej
velké množství druhů káv
2 zásobníky na kávu
možnost doplnit vodu aniž by jste vytáhli nádobu
Dva zásobníky.
Není moc velký.
Není ani moc hlučný.
Je elegantní - máme bílý.
Vysoká spotřeba kávy :)
Na kávovary De'Longhi nedáme dopustit. Je to náš čtvrtý kávovar od této firmy a jako všechny před ním, je perfektní.
Dlouho vyhlédnutý, nezklamal. Spoustu funkcí a intuitivní navedení při obsluze. Běží teprve druhý den, učíme se spolu komunikovat :-).
Kouzlo kávy jen umocní a pozvedne.
Všechno funguje výborně,
vše funguje tak jak má
- úžasný kafe
- snadné ovládání
- údržbu zvládne každý
- tišší mletí než u větších kávovarů
- design
Mohu porovnat s Elletou Explore a za mě je tahle verze kávovaru uživatelsky přívětivější, tišší a hezčí (pro velký Caffe latte naprosto bezkonkurenční). A kafe je z toho stejně dobrý podle kvality zrn.
Kávovar je naprosto blbuvzdorný
Přešli jsme z verze ECAM a chuť kávy je opravdu posunutá nahoru
Pokud nepijete Jihlavanku s litrem mléka, tak kávovar rozhodně využijete. Cena rozhodně odpovídá a v akci se dá sehnat pod 14 500
Zatím všechno Ok
jednoduchá obsluha
nestačím doplňovat ...
Příprava různých druhů kávy je rychlá.
Obsluha je pohodlná a intuitivní.
Kávovar pracuje poměrně tiše jediný hluk způsobuje mlýnek, ale to je pochopitelné.
Příjemným bonusem (a rozhodujícím faktorem pro mne) je velikost přístroje.
Na žádné jsem zatím nepřišel.
Kvalitní kávovar s mnoha druhy připravovaných nápojů. Možnost měnit směsi zrn 'za pochodu' je výborná...
Snad jediná výtka, kávovar identifikuje kde co, ale když hotový nápoj necháte pod tryskou tak se vám do ní 'vypláchne' :D. Určitě by nebyl problém aby se buď nevypínal dokud šálek neodeberete nebo před čištěním varoval zvukem s předstihem.
vaří dobrou kávu
Perfektní káva, snadná obsluha, skvělá pěna.
Super, mala som ho už dlho v pozornosti , nesklamal, uplne uuužasne že návod je v kavovare, je to proste kvalita
Som nadšena, odporúčam všetkým ktorý majú radi kávu.
Tento kávovar jsem koupila jako dárek. Kávovarů je na trhu už přetlak, ale Jura je drahý a DeLonghi léty prověřená osvědčená značka kvality. Nejlepší káva se pije v Itálii..
Pruvodce
Profily