Kuchyňský gril Recenze De’Longhi MultiGrill CGH 1030 D

Recenze De’Longhi MultiGrill CGH 1030 D

Všestranný gril De'Longhi MultiGrill CGH 1030 D v kuchyni nahradí několik různých přístrojů a umožní vám připravovat masové i vegetariánské pokrmy po celý rok, nezávisle na počasí. Gril 3 v 1 můžete využít jako klasický kontaktní nebo otevřený gril a také jako grilovací troubu. Klíčové vlastnosti - Odolné grilovací plotýnky - Elektronický systém regulace teploty - Dvě nezávislá ovládání…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Gril si rozhodně zamilují všichni, kteří si užívají dokonalé vaření. Technologická vyspělost grilu DeLonghi CGH1030D rozhodně překvapí. Umožňuje totiž grilovat tak, že horní deska hřeje jinou teplotou než deska spodní. K dispozici jsou 3 různé grilovací plochy, přičemž je možné je mezi sebou kombinovat. Funkce „zatažení“ se postará o šťavnaté maso. Na grilu připravíte také palačinky nebo vafle. Jeho nevýhodou je snad jen vyšší pořizovací cena, která na druhou stranu odpovídá špičkovému produktu a kratší přívodní kabel.

Více na CoVybrat.cz

různé teploty na obou deskách

3 polohy grilu

dost páry

vyšší hmotnost

větší rozměry

Registrovaný uživatel25. září 2022

Velmi dobře a rychle hřeje Možnost různých teplot pro horní a spodní desku 3 různé desky Desky mají integrovanou spirálu, nehrozí pokroucení a špatný ohřev (případně schlazení desky jako u starého grilu, pak je nevhodný na pečení masa) Dobře se myje, desky jdou sundat Dobré zpracování a slícování

Velmi krátká šnůra, prakticky je potřeba připojit přes prodlužku, pokud není zásuvka přímo a ve správné poloze Nejdou štělovat zadní ani přední nohy, deska má sklon kvůli odtoku tuku, takže při přípravě vajec je třeba zadní nožky podložit, aby desky byly v rovině a vejce nesteklo Nic do čeho by se daly uložit nepoužívané desky

Registrovaný uživatel8. března 2022

Jedna věc na všechno, super

Časy v aplikaci na přípravu jsou dlouhé. Někdo to chválí

Jako gril je super

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Byl mi doporučen a rozhodně mne nezklamal. Je super.

Michal 780073. prosince 2021

Solidní konstrukce , omyvatelné a výměnné kontaktní desky grilu

Miska na tuk nefunkční stéká tuk okolo. NENI vhodné používat v interiéru. Kuchyň 35m2,strop vysoký 3,3m, otevřené okno, velice silná digestoř Fagor a stejně kuchyně po ugrilovaní 6 hamburgeru vypadá jak po zásahu ddymovnici. Dům zamořený.

Krásný přístroj, který použijete v pergole nebo na venkovní terase a na omyvatelnem kovovém táce jako podkladu. A to jsem ho kvůli slibované misce na tuk kupoval. A to je to nejlepší co lze do 5000 koupit. Datart a jeho podvodné slevy jsou jiná kapitola

Registrovaný uživatel28. července 2021

Pohodlná výměna plotýnek Kvalitní nepřilnavá vrstva Dobře se čistí Překvapivě rychlá příprava jídla (testovány zatím wafle, hamburger, krůtí, hermelín)

Nesmyslné (několikanásobně delší) časy grilování v návodu. Při dodržení času v návodu kremace jídla jistá.

Registrovaný uživatel27. května 2021

perfektní, není co dodat

Registrovaný uživatel10. května 2021

Rychle nahřívá na požadovanou teplotu. Opravdu hodně velká plocha.

Dlouho jsem vybíral a jsem max. spokojený.Všem doporučuji

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

3 sady desek - nejdůležitější bod! (Mezi nimi i waflovací, wafle jsou moc dobrý :-) Nastavitelnost výšky - proto jsme vrátili tefal, kterej byl jinak hrozně chválenej, mě tak akorát lezl na na nervy (a to byl nejvyšší model..) - důležitý na přípravu sendvičů a toastů, jinak by se slisovaly..

Co píší ostatní jest pravda: Opravdu díky umístění se přední panel s lcd a tlačítky špiní Zvukový projev (pípání) je otravný :-)

Spokojenost, používáme denně, klady vysoce překonávají zápory. Bral bych znova ;)

Registrovaný uživatel5. ledna 2021

Jsem velice spokojen. Nevím, co bych mohl dále hodnotit.

Registrovaný uživatel29. prosince 2020

za ty penize neni nic lepsihoho na trhu super vsestranost a udrzba muzu jen doporucit

Registrovaný uživatel1. října 2020

koupen 3-tí kus jaká je spokojenost