Jednoduche ovladani
Koupil bych znova :-)

De'Longhi Magnifica S ECAM22.115.B je podle recenzí spolehlivý kávovar s jednoduchým ovládáním a výbornou kvalitou kávy. Uživatelé oceňují jeho poměr cena a výkon, ale zmiňují i hlučnost a složitější odvápňování. Pro běžné domácí použití je vhodný, zejména pro ty, kteří hledají dlouhodobě fungující přístroj.
Jednoduche ovladani
Koupil bych znova :-)
Výborná rychlá káva. Skvěle našlehané mléko.
Zatím nic, používáme 2 týdny.
Jsem spokojená s rychlostí,s možností si nastavit intenzitu kávy.
Trochu hlučnější než jsem očekávala.
Super kávovar za tu cenu
Ovládání kávovaru je díky tlačítkům velmi snadné a intuitivní. Díky integrovanému mlýnku je káva opravdu čerstvá, voňavá. Za mě má také správnou teplotu. Hlučnost přiměřená. S pěničem mléka se pracuje dobře, snadno. Tento model jsem koupila již potřetí (pro tři různé provozy), je velice spolehlivý a vydrží.
Snadné ovládání, výborná káva, je vhodné nezapomínat na čištění mlýnku za nádržkou na vodu.
Příprava kávy je jednoduchá a rychlá :)
Káva je dobrá
snadná údržba, čištění
líbivý design
hlučnost stroje přiměřená
nic, mám krátce
Máme jej teprve krátce ale zatím jsme velmi spokojeni.
Wasting too much water
Funguje bez závad. Naprostá spokojenost.
Pohodový kávovar za tu cenu prostě paráda.
Jednoduchý na obsluhu a čištění, výborná káva a pěna, výborný poměr kvalita/cena, koupila jsem na doporučení přátel a nelituji.
Hlučnější
Zatím super
Jednoduchost, dobrá káva.
dobrá cena, kvalita
Velká spokojenost. Mám již druhý.
Ze zkušenosti. Nikdy nedávejte komponenty do myčky. Po umytí ztratí lesk a zmatnou.
Super cena.
Funguje, jak má.
Návod je jasný.
Napěnit mléko je trochu o zručnosti. Dříve než jsem se to naučil, tak jsem si zvykl to nedělat vůbec.
Spotřeba kafe roste, je příliš snadné zmáčknout knoflík.
Naprostá spokojenost s výrobkem.