Zatím super

Zatím super
Jednoduchost, dobrá káva.
dobrá cena, kvalita
Velká spokojenost. Mám již druhý.
Ze zkušenosti. Nikdy nedávejte komponenty do myčky. Po umytí ztratí lesk a zmatnou.
Super cena.
Funguje, jak má.
Návod je jasný.
Napěnit mléko je trochu o zručnosti. Dříve než jsem se to naučil, tak jsem si zvykl to nedělat vůbec.
Spotřeba kafe roste, je příliš snadné zmáčknout knoflík.
Naprostá spokojenost s výrobkem.
přístupná cena
pro mě žádné zápory
kvalita
+ super poměr cena výkon
+ ideální kávovar třeba do kanceláře
+ dokáže různé druhy kávy, různé síly
+ jednoduché intuitivní ovládání
Okamžitá výměna za bezvadný produkt super cena v akci s kodem
Že kavovar nešel nefunkční tlačítko pover. Řešeno okamžitou výměnou.
Obchod za to nemůže že dostal k prodeji rozbitý kavovar ale zachoval se korektně ihned vymenil za nový tentokrát bezvadný.
rychle uvařená káva, jednoduché ovládání
při dvou kávách vyráběných najednou je vždy v pravém hrníčku o dost méně kávy - neteče stejný objem kávy z obou trysek
zatím supr
jednoduchá obsluha, kvalita a výdrž ??? snad
cena je OK
Kafé, v závislosti na značce z tohoto stroje není špatné.
Tlačítka hezky reagují, a jsou daleko lepší než dotyková.
hlučnost, používám ho ráno jako budíček
- když mele a proplachuje
dokonalá spokojenost
Výborný stroj za přijatelnou cenu. Kávu dělá fakt luxusní
O kvalitě kávovarů tohoto výrobce vím řadu let. Po špatné zkušenosti s darovaným kávovarem od jiného výrobce jsem se rozhodnul ke koupi automatu značky DeLonghi. Jde o přístroj s jednoduchou obsluho a snadným nastavením. Návod je srozumitelný.
Žádné jsem nenalezl.
Koupi doporučuji.
jednoduchá obsluha
maximální spokojenost
splnil, co jsme čekali
prostě 1
Myslím, že v tomto základu je tento kávovar velice dobrý.
v cenové kategorii velmi slušný stroj
trochu hlučnější, ale dá se
Krásný
Jednoduché ovládání
Cenově dostupný
Za rozumnou cenu dělá skvělou kávu,sedlina z kávy je víc vlhká.Srovnani s kávovarem v práci.Nastaveni zvládne každý,pěnu na late nebo cappucino dělá vynikající,celková spokojenost jen ať dlouho vydrží