Zlatý poklad pro vaši kuchyni Ghí je sanskrtský termín pro přečištěné máslo. I když se z másla připravuje, má zcela jiné vlastnosti. Ghí s láskou připravujeme původním způsobem v malých kolekcích se zaměřením na kvalitu a poctivost. Věděli jste, že ghí je pouze natolik dobré, nakolik je dobré máslo, ze kterého je ghí připraveno, tedy přepuštěno? Základem BIO Poctivého Ghí je nejkvalitnější máslo od farmářů z Valašska. Z něj pak díky osvědčené receptuře dostáváme to nejlepší - čistý máselný tuk, který má všestranné použití. Má unikátní chuť a lehce oříškové aroma. Smažení bez přepalování Ghí dodává všem pokrmům lahodnou a jedinečnou chuť. Nepřipálí se na pánvi, protože snese i vysoké teploty. Oproti klasickému máslu se nemusí uchovávat v lednici a nikdy vám nežlukne. Ačkoliv na západě není stále moc známé, ve východních kulturách je používáno po tisíce let a pomalu se stává neodmyslitelnou součástí i naší moderní kuchyně Významně podporuje činnost jater, trávicího traktu,