Kontaktní čočky Recenze Dailies AquaComfort Plus Toric 30 čoček

Recenze Dailies AquaComfort Plus Toric 30 čoček

Dailies AquaComfort Plus Toric jsou jednodenní torické čočky určené pro korekci astigmatismu. Uživatelům nabízí trojnásobnou hydrataci, jasný pohled a osvěžující pohodlí po celý den, kdy jsou nasazeny v očích. Čočky jsou vybaveny systémem trojité lubrikace, který udržuje čočky pohodlné a oku příjemné po celý den. První zvlhčující látka HPMC (Hydroxypropyl­methylcelulosa) je obsažena již v…

sikie27. května 2025

Po většinu dne nejsou v oku cítit. Dobře se aplikují, hned přilnou k oku. Nedráždí mě. Neslzi mi znich oči, nepálí po aplikaci.

Nizka propustnost kyslíku. Navečer v oku oschychají. Začínají být v oku cítit. Nutí vás víc mrkat.

Za kvalitu, komfort při nošení a zdraví oka se hold musí u čoček připlatit

smtichy7029. dubna 2025

Spolehlivé a pohodlné, dobře korigují můj stigmatismus. Používám je již 20 let a jsem velmi spokojený.

kuzmicc31. března 2025

Snadná aplikace.

vaclav.pelc1. října 2024

Po neúspěšných nabídkách “vhodných čoček” z nichž žádné nevyhovovaly a po doporučení že si “musím zvyknout” jsem se snažil najít řešení sám ale neúspěšně. I tyto čočky které mají dostatek vody mne tlačily. Pokusy jsem ukončil a vrátil se k osvědčeným sférickým čočkám.

z.demuth23. června 2024

Již několikrát se mi stalo , že se kousek čočky odlomil při manipulaci . Jednou se dokonce rozpůlila v oku.

franzova.eva21. června 2024

S produktem jsem spokojena.

gembalova.andrea13. června 2024

Jdou jemně zbarvené a je nádherně vidět označení, jak si správně nasadit čočku do oka = 2 x ryska v poloze 3 a 6 hodin a "OK" uprostřed.

Registrovaný uživatel18. září 2023

Velmi jemné k očím

Objednám si je zase

Registrovaný uživatel31. července 2022

spokojenost s produktem

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Tyto kontaktní čočky nosím pravidelně a jsem s nimi spokojená