Čeština, počet stran 200, rok vydání 2019, brožovanáUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v prvním a druhém ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí.
Informace o Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kol.(2019, brožovaná)
Popis
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v prvním a druhém ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. V této knize naleznete přehlednější grafickou úpravu s prostorem pro vlastní poznámky.