Nabíječka autobaterie Recenze CTEK MXS 5.0

Recenze CTEK MXS 5.0

Nabíječka autobaterií od výrobce CTEK je plně automatická, což znamená, že se o nabíjení postará sama bez nutnosti dalšího zásahu. Je vybavená mikroprocesorem, který zajišťuje optimální průběh nabíjení. Nabíječka je schopna nabíjet s proudem od 0,8 do 5,0 A, což umožňuje flexibilitu při nabíjení různých typů baterií. Maximální kapacita, kterou tato nabíječka zvládne, je 160 Ah.

filipakva13. listopadu 2025

Zatím bez výhrad

polivkapetr122. března 2025

jednoduchost obsluhy

reneloubek7. ledna 2025

Na základě zkušeností s předchozí nabíječkou. Jednoduchost s různými možnostmi dobíjení.

kuk.jani22. prosince 2024

Nabíječka je lehoučká Malinká Splnila naše očekávání

Čech R.30. října 2024

Nabil jsem auto, nabil jsem traktorek, na hodnocení je krátká doba, zatím spokojenost, jednoduchá obsluha, švédské výroby, záruka 5 let

Registrovaný uživatel22. července 2024

Kompaktní provedení v balení vše, co nutně potřebujete snadná obsluha vhodné jak pro starší tak i pro moderní akumulátory AGM možnost dokoupit příslušenství (ochranný obal, držák na zeď apod.)

chybí režim okamžitého nabíjení.

Jednoduchá mikroprocesorová nabíječka, která má velmi snadné ovládání. Je pěkně vidět průběh fází nabíjení. Vše vypadá kvalitně vyrobeno. V balení je vše potřebné. Návod je přehledný. Pro "údržobé = plánované" nabíjení poslouží velice dobře. Nabíječka si vše obstará sama, spustí proces nabíjení, který obsahuje různé cykly, kde se různě mění napětí a proud s cílem dosažení co nejlepšího a šetrného nabití akumulátoru. Problém vidím v situaci, kdy přijdete k autu a je vybité. Nabíječka nemá režim okamžitého nabíjení (o stupeň výkonější model ho má). Takhle musíte čekat až si provede různé kontroly a nastavení. Pro akumulátor asi dobře, pro uživatele to v danou chvíli může být problém.

Koudy19. dubna 2024

Jednoduché ovládání...

Petr23. března 2024

dobré zkušenosti s dříve zakoupeným kusem

nechápu, kde je teplotní čidlo, když ke svorkám vede pouze dvoulinka chybí odpočet předpokládaného času do konce nabíjení + zobrazení aktuálního napětí a proudu

Kůstka4. března 2024

Perfektní, úžasná, recenze na ni souhlasí.

Registrovaný uživatel28. února 2024

Za rozumné peníze dostatečná nabídka nabíjecích programů

Krátký nabíjecí kabel, malé krokosvorky , i napájecí kabel by mohl být delší

Milan13. února 2024

Švédská kvalita,jednoduchost obsluhy.

Jsem velice spokojen - děkuji.

petr.morc11. února 2024

Vynikající diagnostika.

Za přijatelnou cenu vynikající přístroj.

Registrovaný uživatel24. února 2023

jednoduchá obsluha a kvalitní provedení.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Funguje tak jak uvádí výrobce.

Lepší nabíječku jsem neměl.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Vzhledem k tomu,že mám již několik let předchozí typ nabíječky,věděl jsem o kvalitách výrobku i o malém zlepšení. Takže za mne mohu jen doporučit.

Když nabíječku,tak určitě tuto. Ověřeno mnohokrát v provozu.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

logické ovládání inteligentní diagnostika baterie a nabíjení,vhodný k nabíjení všech komerčních dostupných autobaterií,je přiměřeně malý a skladný

Doporučuji ke koupi.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

V minulosti jsem zakoupil model 0,8, který funguje. Zakoupená nabíječka pracuje jak má, jsem spokojen.

Slušná nabíječka, cena koresponduje s kvalitou.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Perfektní nabíječka