Recenze Creative Pebble V2 černé

Recenze Creative Pebble V2 černé

Reproduktory jsou aktivní, jsou doplněny o vlastní zesilovač, přehrajete hudbu jednoduše, přímo ze zdroje. Zajistíte si tak přesnou reprodukci tónů ve frekvencích 100 Hz až 17000 Hz. Pro propojení s další technikou si reproduktory Creative přichystaly připojení 3,5 mm Jack. Potřebný výkon sestavy dosáhne až 16 W.

Registrovaný uživatel8. ledna 2024

vzhled poměrně levné

hrají vcelku průměrně - navíc kvalita zvuku velmi záleží od natočení k posluchači

Registrovaný uživatel2. října 2023

Doporučil mi to můj kamarád.

Registrovaný uživatel19. července 2022

Velmi pěkné a kvalitní zpracování Zvukově jsou výrazně výš, než mnohé výrobky v této kategorii Hezký doplněk do domácnosti i kanceláře Více možností ve způsobu napájení

Zápory jsem moc nehledal - zhruba jsem věděl, co dostanu

Určeno do malých místností a kanceláří. Nečekejte žádnou hifárnu, ale Creative Pebble V2 jsou za ty peníze příjemným překvapením.

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

kompaktní rozměry hrají velmi čistě ( bez šumu, brumu ) na tak malé "oblázky" ( ang. pebble ) výborný basový projev hlasitost ( mám PC nastavené na 90%, repro jen na polovinu, hudba na youtube na 75% a už to rachotí) napojení na PC - USB-C ( nebo redukce na USB-A ) a 3,5 jack

Podle mne výborný výrobek co se hudebního projevu týče. Spokojenost. Doporučuji.