Kostky jsou vyrobeny ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučují se tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Jsou nejlepší na dušení a pomalé bublání v hrnci. Kostky budou krásně měkké, udrží tvar a navážou na sebe všechnu chuť. Sójové kostky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat.
Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Kostky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel. Kostky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.