Červená čočka by vám ve spíži nikdy neměla chybět. Pokud ji máte po ruce, rychle vykouzlíte spousty chutných a zdravých receptů. Výborná je pomazánka, a pokud vám zbyde, přidejte ovesné vločky, okořeňte, tvarujte karbanátky, smažte na oleji nebo pečte v troubě. Můžete ji přidat do leča nebo do zeleninové polévky.
Červená čočka by vám ve spíži nikdy neměla chybět. Pokud ji máte po ruce, rychle vykouzlíte spousty chutných a zdravých receptů. Výborná je pomazánka, a pokud vám zbyde, přidejte ovesné vločky, okořeňte, tvarujte karbanátky, smažte na oleji nebo pečte v troubě. Můžete ji přidat do leča nebo do zeleninové polévky. Výborná je krémová polévka z mrkve a červené čočky.
Díky obsahu bílkovin, minerálních látek a vitaminů každé jídlo, do kterého červenou čočku přidáte, velmi zhodnotíte.