Zdá se, že zabírá.

Zdá se, že zabírá.
Pes má hezčí zuby
Zatim zaciname ale pejskovi chutnaji a to je dulezite
Nemuzu posoudit
Urcite budeme pokracovat v podavani
Spolehlivý obchod, doporučuji
super - jedina kelpa co muj mlsny shibak zere a ma to dokonce jako pamlsek
netuším jestli funguje, ale našemu pejskovi chutná
moji pejsci to nechtějí, vůbec jim to nevoní a dobrovolně to nesežerou
chutna, a asi i funguje :-)
Vůbec nám nechutná, takže máme 2 balení k ničemu.
sheltie absolutně odmítají
asi vyhozené peníze
vhodné i pro velmi staré psy, nejsou tvrdé
psovi chutnají
malý účinek na zuby a dásně
vyšší cena
uz po 2 dnoch boli zuby vyrazne belsie
mojej fenke (NO) tycinky chutia a stacia 2 denne
podla mna ziadne, ale napr. kamaratkin pes (JZV) ich uplne odmieta
Treba vyskusat ...
Lepší než sypká směs, pejskovi to dám do žrádla a je klid, sypká směs mu nejela, tyčinky nejsou tak cítit a účinek je naprosto stejný. Zubní plak a zubní kámen pomalu mizí.
S produktem jsem velmi spokojená, budu ho kupovat i nadále.
pejsek ho vůbec nechce žrát
pejskovi moc chutná a těší se na něj, dávám pejskovi jako pamlsek po večerním žrádle - je to už náš rituál:-). Tlama nezapáchá, zubní kámen taky nemá.
Dentální tyčinky opravdu pomáhají trvá déle než rozkousali ale mám dva starší pejsky a beli zuby i čistí dásně mám ještě dvě štěňátka fenky a i jim velice chutnají jsou opravdu o hodně lepší než jiné čistící tyčinky pro pejsky už budu objednávat jen tyto hlavně pohlcují i zápach s tlamy
Jednoduchá použitelnost
Po prvotním seznámení si psi rychle zvykli na chuť.
Hned je z tlamy citít řasa a ne zápach.
Udržuji tím i vyléčeného psa z paradentózy
Cenově drahé
Lepší by byly vetší a tužší kusy, aby to museli kousat
Spíše pro malé psy
Pokud má pes zdravé zuby, bez nánosů zubního kamene, je to výborný doplněk k čistění zubů. Kartáček nemusím používat denně, stačí 1-2x týdně a Kelparen dávám když nečistím ten den zuby, vždy na večer před spaním. Nenahradí to práci a starost o psí dutinu ústní. Ale za mě spokojenost veliká, ulehčí mi to práci se 4 psy, kterým čistím zuby. Nemusím škrábat kámen, Doplňuji i práškem Kelpy do jídla.
Pes to nechce
produkt mi byl doporučen chovatelem pejsků. Náš pejsek užívá tyčinky již 2 roky /má 2,5 roku/ každý večer po posledním krmení a má stále krásné zdravé zoubky
Měkká pochoutka