Chuťově příjemný..
Ale jestli má nějaký přínos jsem na sobě nepoznal

Chuťově příjemný..
Ale jestli má nějaký přínos jsem na sobě nepoznal
Příjemná chuť
Koupila jsem na doporučení, užívám nedlouho, takže nemohu posoudit efekt.
Dobrá chuť, pomáhá.
Naše labradoří seniorka začala mít občas problémy s klouby, tak jsme vybírali pomoc. A Geloren funguje a navíc jí i chutná
Spokojený 13ti letý labrador
Nejsou žádné jsem spokojená
Koupím znovu
Asi funguje, pes přestal kulhat
Trochu to chemicky smrdí
Koupim znovu
pejskovi moc chutná, nestresuji ho velkými léky, Geloren má jako pamlsek a vždy se na něj těší
zachránil nám pejska, který vůbec nebyl schopný se hýbat (první měsíc silné léky, nyní je už jen na Gelorenu a běhá jako za mlada
ani jsem nevěřila, že nějaký přípravek může být až tak silný, aby našemu starouškovi pomohl
nedám na něj dopustit a budu ho dál kupovat i ostatním
tak všichni píši, že cena, ale podle mě je ta cena ještě nízká za to, že nám zachránil pejska před poslední injekcí
možná jedině to, že se ta ,,vůně" špatně smývá z rukou
Skvělý přípravek, jsem moc vděčná, že funguje. Budu ho kupovat dál. Drží nám starého nemocného pejska v pohybu. Prostě bezkonkurenční! Navíc je to pro pejska jako pamlsek, už ví, že před jídlem ho dostane a vždycky se na něj těší. Jako by byl za odměnu.
Pejskovi prospívá a moc chutná, dáváme 1x denně
Musíme ho rozkrájet na malé kousíčky.. ty co jsou v balení nemůžeme rozkousat, ale nakrájené je to za chviličku a pejsek se na to úplně vrhá, jak se nemůže dočkat
Určitě doporučuji