Recenze connect IT CMO-2705-DD

Myší nemoc, nebo-li onemocnění karpálního tunelu je v dnešní době velice rozšířenou. Výborně zpracovaná vertikální myš je určená především všem, kteří dlouhodobě pracují na počítači a chtějí tyto problémy co nejvíce eliminovat. - povrchová úprava One Touch - vertikální provedení - dokonale přesný optický senzor - nastavitelné dpi 800 - 1600 - myslete na zdraví ruky Myš disponuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Myš connect IT CMO-2705-DD je chválena pro ergonomický tvar, který pomáhá při práci a snižuje zátěž na zápěstí. Uživatelé oceňují její design, přesnost a dlouhou výdrž baterie, což z ní činí vhodnou volbu pro každodenní použití.

• Dobře padne do ruky
  • Krásný design
  • Ergonomický tvar
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Přesná pro běžné použití
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Libor17. března 2026

ergonomická myš, dobře se s ní pracuje

Registrovaný uživatel28. června 2023

Kvalitní produkt

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

bolelo mě zápěstí, tak jsem si našla, že tato myš by mi měla pomoci. A musím říci, že opravdu do dvou týdnů bolet ustala.

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Dobrá do ruky Velká výdrž baterie Pro moje účely přesná

Dlouho jsem hledal vertikální myš, která by mně sedla do ruky, byla přesná a nezanášelo se kolečko. Po 3x pokus-omyl už koupil zase tuhle (už pátou).

Registrovaný uživatel25. prosince 2020

Krásný design

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

skvěle padne i do menší ruky

Registrovaný uživatel9. března 2020

- vybrali jsme si jej z více možností a tahle nám přišla nejpřijatelnější v rámci cena a výkon - je to krásný designový kousek

Registrovaný uživatel3. ledna 2020

S myší se dobře pracuje, zatím vše OK