Domácí pekárna Recenze Concept PC 5060

Recenze Concept PC 5060

Domácí pekárna Concept PC 5060 s 12 přednastavenými programy je ideální pomocník do vaší kuchyně. Pekárna nabízí celou řadu výhod, díky kterým umí usnadnit život v každé domácnosti. Celý proces pečení chleba je plně automatický, stačí vložit ingredience a vybrat si jeden ze 12 programů dle vašeho přání. Pekárna je přizpůsobená pro 900 g a 1125 g těsta, je jen na vás, pro kolik strávníků si…

4 recenze

CoVybrat.cz
Hodnocení: 60 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Chcete péct domácí chleba nebo třeba bagety? A přitom neutratit příliš mnoho peněz? Tak to by vás mohl zajímat tento přístroj. Svojí cenou patří spíše do průměru, ale výbavou útočí na vyšší segment. Má nástavbu a formy pro pečení čtyř kousků baget, dva solidní hnětací háky, displej s popisky programů v českém jazyce. Podle svých preferencí si můžete zvolit propečení kůrky. Vybírat jde mezi světlou, střední a tmavou. Dokáže pečivo udržet teplé přes hodinu po dokončení pečícího programu a má i háček pro snadné vyjmutí hnětacích háků. Rozměry jsou 24 x 29 x 41 cm (šířka x výška x hloubka), hmotnost je 7 kilogramů a přívodní kabel má 90 cm.

Více na CoVybrat.cz

Cena

Umí bagety

Slabší výbava

Registrovaný uživatel27. dubna 2020

Robim recepty z internetu. Chlebik z prilozeneho navodu mi nejak nie a nie sa dobre upiect. Ale vsetky ostatne super. Robim v nej i testo na rohliky a vsechno testo s drozdim. Som velmi spokojna s touto pekarnou.

Neosvetleny display

Doporucujem.

Registrovaný uživatel14. dubna 2020

Už jsem tento model měla před asi 13 lety od ETA.Osvětčil se a tak jsem si ho koupila znovu a jsem spokojená.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2016

Peče dobře.Jinak technické řešení uchycení nádoby a pohonu míchacích háků,velmi špatné.Při častém používání se prodře pohon háků a musí se koupit celá nová nádoba.Vydržela cca 1,5 roku.