Odšťavňovač Recenze Concept LO-7026

Recenze Concept LO-7026

Ovoce by nemělo chybět na žádném jídelníčku a s novým odšťavňovačem Concept LO7028 v nerezovém provedení si můžete i vy doma jednoduše připravit lahodné ovocné koktejly s vysokým obsahem vitamínů, minerálů a dalších biologicky významných látek. Odšťavňovač Concept vám umožní přípravu až 1 l 100% ovocné či zeleninové šťávy. Použitý materiál neobsahuje BPA. Odšťavňovač Concept LO7026 s příkonem…

Registrovaný uživatel4. února 2021

Odšťavňuje celkem dobře, příznivá je i jeho cena. Mám ho krátkou dobu, takže jsem použila pouze jednou.

Nedostatkem je to, že po zpracování asi půl kila ovoce se musí celý rozebrat a vyčistit.

Vzhledem k tomu, že se nechystám odšťavňovač používat tak často, tak bude dostačovat, mohu ho doporučit.

Registrovaný uživatel23. dubna 2019

velký plnící otvor, člověk nemusí některá ovoce vůbec krájet kvalitní vylisování, odpad je úplně vysušený snadno se rozdělává a následně čistí, dávám do myčky

Registrovaný uživatel4. října 2018

Udělá šťávu skoro ze všeho, my používáme hlavně na ovoce Poměr cena/výkon Snadné čištění

Registrovaný uživatel13. září 2018

Nemusím krájet ovoce - zvládne celá jablka! Tichý - jiné odšťavňovače jsou celkem hlučné Snadno se čistí, stačí prolít vodou Zpracuje i tvrdou zeleninu příkon 1000 W umožní připravit najednou až 1 l čerstvé štávy.