Kuchyňský gril Recenze Concept GE3550

Recenze Concept GE3550

Kontaktní gril s teplotní sondou Concept GE3550 disponuje nepřilnavými deskami, které umožňují grilování bez oleje a snadno se čistí. Je vybaven chytrými funkcemi Split Zone, Gril Assistant, plotnami na vafle, digitálním ovládáním a 11 automatickými programy včetně manuálního režimu DIY. Grilování na kontaktním grilu nabízí řadu výhod. Nejste limitováni počasím.

janasalbabova1. září 2025

celkově produkt odpovídá ceně i informacích od výrobce. Jsme zatím za ty peníze spokojená. Hamburger (maso) byl krásně propečený i šťavnatý v jednom.

Jako mínus vidím to, že když dám větší kousek (např. kukuřici) a chci přiklopit jako kontaktní gril, tak mi kukuřice utíká, protože výška horní desky by podle mě mohla mít větší rozsah.

Nejprve jsem hledala, kde je ta rovná deska až jsem zjistila, že je z druhé strany té vlnité. Zkoušela jsem, jak programy, tak vlastní nastavení. U přednastavených programů je fajn, že to dám a můžu jít dělat něco jiného a samo se to po určité době (dle návodu) vypne. Nevýhoda, že program je přednastaven na určité hodnoty a ve chvili když dáte menší nebo obráceně větší kousek, tak se buď připeče nebo nedopeče. ( že není možnost ještě nastavit i program) Dělala jsem vafle, myslím si, že nebylo těsto v tlusté výšce, ale i tak jsem program zapínala na 1,5času programu. Ještě si to musím sama vyladit, ale jinak je to přístroj, který v kuchyni už zastává velkou funkci.

jiriconska7. října 2024

Není porobný návod k obsluze.Sonda neukazuje teplotu

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Možnost výměny ploch na grilování.Vzhledově moc hezký. Snadná obsluha.

Registrovaný uživatel12. září 2023

grilovat jde se zavřeným grilem nebo otevřeným na dvě rovné plochy BBQ dobrá velikost plochy 2-3 lidé (maso+zelenina) desky jsou použitelné z obou stran, jedna strana hladká, druhá drážky desky na vafle ovládání intuitivní mytí desek hladkou stranou houbičky jde snadno

Dobrý gril s programy pro různé propečení masa. Obsluha a údržba jednoduchá.