Kuchyňský gril Recenze Concept GE2010

Recenze Concept GE2010

Elektrický kontaktní pannini gril 3 v 1 Concept GE2010 vám pomůže připravit ty nejlepší grilované dobroty. Vroubkované plochy grilovacích desek odvedou přebytečný tuk a šťávu do sběrné nádobky a připravované maso tak bude skutečně grilované, ne dušené. Příkon 2000 W umožní rychlé nahřátí a minutka vás upozorní na uplynutí nastavené doby grilování.

keram.m9. března 2025

jevil se jako vhodný

ještě jsem neměl možnost vše více poznat

Registrovaný uživatel6. září 2023

Hledala jsem takový kontaktní gril, který měl velkou plochu, dá se plně rozevřít, má vyjímatelné desky, které se mohou mýt v myčce a regulátor teploty. Na tomto grilu navíc oceňuji i to, že jsou zde desky na vafle, a povrch všech desek je nepřilnavý a dají se vyčistit pouze ubrouskem. Používáme opravdu často a cena za všechnu tu parádu je nízká, takže určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

odpovídá našim představám o výrobku tohoto typu

Má vše, co jsme požadovali

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Vyjímatelné plotýnky i plotýnky na vafle Vejde se 6 toastů

Hůř se čistí Časovač nelze posunout na 0, je nutné nechat jej doběhnout

Veliká spokojenost

Registrovaný uživatel20. září 2021

Zaujalo mě jednoduché ovládání, výměnné desky, tvar a velikost (z pohledu převážení a skladování) a možnost úplného rozevření na dvě plotny. Splnil očekávání. Jednoduše se ovládá, jednoduše se čistí. Občas podkládám přední stranu abych pomohla odtékání do odkapávací nádobky, ale většinou není nutné. Jsem absolutně spokojená (poměr cena výkon), do rodiny už jsme pořídili 3x.

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

- velka plocha - dobre se cisti - rychla priprava jidel - variabilni - tri ruzne plochy

- pri uskladneni zabere vice mista

- jsme s nim velmi spokojeni

Registrovaný uživatel21. června 2021

Byl zakoupen jako dárek. Nemohu posoudit.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

nastavení času a teploty

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

Plotýnky lze vyjmout a mýt v myčce Robustní přístroj

Pozor při vybalování na volně umístěné plotýnky na vafle ať Vám nevypadnou na zem jako mě

Registrovaný uživatel7. ledna 2020

Multifunkčnost, výměnné desky jdou dobře omýt. Solidní poměr cena - výkon.

Dobrý výrobek za dobrou cenu