srozumitelný návod, rychlé nabíjeni a testování prostě není co zlepšovat

naprostá spokojenost budu vás všude doporučovat
plně
funkční
Malá a lehká nabíječka.
Nabíječku od stejného výrobce Compass - "impulsní" 1Amp na 6-12V jsem kupoval nyní po patnácti letech znovu a důvod byl prostý, nové auto a start - stop systém a tato udržovací nabíječka parametry vyhovovala podle mých letitých zkušeností nejlíp.
Nic, funguje jak má.
dobrá cena,funguje jak má.Spokojenost
Za slušné peníze fungovala cca 3 roky.
Fungovalo zejména to, proč jsem jí kupoval. Udržování baterie při životě, když auto málo jezdí.
Za slušné peníze fungovala cca 3 roky a pak konec.
Ale vždy po připojení k autobaterii chvíli přemýšlela, jestli začne nabíjet. Někdy se jí to i nepovedlo, pak se z toho stalo pravidlo. Vždy jsem vypojil ze zásuvky, počkal a znovu zapojil. Nejdřív se rozsvítily diody - 6V a Charge, po chvíli poznala 12V a pak už šlo navolit pomocí tlačítka MODE udržování baterie. Zvláštní je, že naposledy to dokázala přes čtyři měsíce, pak měla 7 měsíců pauzu, kdy jí nikdo nepoužíval a konec. Teď jen po připojení podivně poblikává diodama - pápá.
Dobrá nabíječka. Mohu jen doporučit.
poměr kvalita cena
SPOKOJENOST NADEVŠE
Zaslána jinná nabíječka
Naprosto bezchybné.......spokojenost vše OK".
nabíjecí proud 4A
ochrana proti přepólování
malá a lehká se snadným ovládáním
automatické vypnutí při dosažení nabití baterie
lze použít i k trvalému udržení nabité baterie třeba u měniče pro čerpadlo, vlastní spotřeba pokud je v pohotovostním stavu kolem 1 W
snad jen to, že nelze používat na baterie s napětím 6 Voltů
Spokojenost, přesně to co jsem očekával a potřeboval.
Kupuji už druhý kus jako dárek k vánocům, takže tento konkrétní kus ještě nemohu hodnotit, ale tu co mám je naprosto dostačující a používám ji už několik let k naprosté spokojenosti....
Jednoducha.
Je to velmi dobrý produkt