Recenze Compass Boost 07139 12/24V 120Ah 10A

Nabíječka autobaterií Compass Compact Boost 07139 je mikroprocesorem řízené zařízení určené pro 12V a 24V baterie s kapacitou od 5 do 120 Ah. Nabíječka nabízí možnost ručního nastavení typu baterie a nabíjecího výkonu, což zajišťuje širokou kompatibilitu s různými typy autobaterií, jako jsou Pb STD, GEL, AGM a LiFePO4. Nabíjecí proud je volitelný a dosahuje hodnot 2, 5 nebo 10 A pro 12V…

rhorcicka2. února 2026

Ventilátor stále v provozu,už při zapnutí.

Bohumil1. února 2026

Možnost přepínání nabíjecího proudu, malé rozměry a snadné přenášení

Zatím jsem žádné neobjevil

Martin R.17. prosince 2025

Návod v češtině, možnost nabíjení několik druhů baterií. Já jsem použil k nabití baterky do auta. Snadná obsluha. Je dobré, že nabíječka ukazuje stav nabití baterie. Po úplném nabití se nabíječka přepne do "klidového režimu" a rozsvítí se modrý displej. Malé rozměry a nízká hmotnost. Takže za tu cenu dobrá.

Nabíjecí kabely a přívodní kabel do elektriky jsou dost krátké. U jednoho auta jsem musel nabíječku dát na židli, aby nevisela ve vzduchu.

pawn333338. srpna 2025

Modrého světla po ukončení nabíjení jsem ne uviděl