Pro udržování baterie v nabitém stavu je tato nabíječka vhodná. Odstavené auto nabíjím 1x měsíčně.
Nabíjení je pomalé, ale s tím se počítá.
Jsem s nabíječkou spokojen

Nabíjení je pomalé, ale s tím se počítá.
Jsem s nabíječkou spokojen
Hřeje se, ale to se za ty peníze dalo čekat, jinak funkční :)
zatím vše funguje jak má,spokojenost
setrnne nabijeni
neni nic dodat
Pracuje tak jak bylo napsáno
Žádné zatím nemam
Vůči ceně výborný pomocník.
Asi nabíjí
Odepsanou batrku hlásí po 5 sekundách, že je plně nabitá.
Nekupovat
Lehká, jednoduché ovladání
Vybitou baterii nenabije, je dobrá jen na dobíjení.
Hledal bych jinde
Jsem nadmíru spokojen.
Malý, lehký, jednoduchý a plně fungující dostačující.
Poměrně dost hodně muziky za málo peněz. Doporučuji.
Perfektně nabíjí, vestavěná elektronika přepne do udrzovaciho módu po nabití, nehrozí prebití baterie. Malé rozměry, dá se nabíjet při přivřené kapotě, u některých aut lze kapotu zavřít úplně
Snadná manipulace. Koupil jsem ji jako "dobíječku" akumulátoru v sekačce s pojezdem (7 Ah) na což bohatě stačí. Ale překvapilo mne, když se manželce vybila baterka v autě (44 Ah) tak to tenhle prcek taky dobil.
U akumulátorů s větší kapacitou je pomalá.
Za tu cenu vzhledem k uvažovanému použití bezva kup.
Dobrý kup .
Pracuje dobře
Malá, levná, snadná manipulace, obslouží i děcko.
Rozhodně NEVHODNÁ pro klasické nabíjení, pouze jako kompenzační a konzervační nabíječ pro občasné "přišťouchnutí" akumulátoru přes noc či víkend nebo pro déle odstavená vozidla. Jednak 1A je málo i pro autobaterie nad 40 Ah a hlavně maximální dobíjecí napětí je pouze 13,2 V, což je velmi málo pro soudobé aku. Ty potřebují ukončit nabíjení při 14,4 - 14,7 V. Údaj, informující použitelnost až pro kapacity do 120Ah jsou zavádějící, to platí pouze jako udržovací nabíječ.
Pro kompenzační pomocné nabíjení a udržovací v pohodě, pro klasické nabíjení vybitých aku zcela nevhodná.