Syn si to vybral, a je, vlastně musí, být spokojen.

Syn si to vybral, a je, vlastně musí, být spokojen.
Všechno v naprostém pořádku
Mám se stavebnicemi COBI velmi dobrou zkušenost, daný produkt odpovídá své předloze a je velmi atraktivní vzhledem ke svému vzoru letadla II. světové války. Jednotlivé dílky dobře drží, při omylu je lze snadno oddělit bez nebezpečí poškození.
Jediný zápor snad vidím v dělení do jednotlivých sáčků bez označení, pro dítě stavící svou první stavebnici může být trochu matoucí.
Za mne jednoznačně doporučuji všem fandům tohoto typu stavebnic a i těm kdo chtějí začít nebo darovat pěkný a zajímavý dárek.
Muž má rád historické modely a jako vždy byl maximálně spokojen!
Vanoce darek
Celkem detailně zpracovaný model letounu :)
Obchod za mě super, skvělá komunikace s panem Vašťákem, velmi rychlé dodaní ( k mému překvapení i modelu který nebyl momentálně naskladněn tak dorazil !!!
Budu se tešit na další modely a panu Vaštákovi a obchodu Cobishop jen samé chvály a kladné hodcení :)
možná jen to že nejde naplno docvaknout kabina letounu s figurkou pilota uvnitř ( u modelu bf 109 )
Super model který se bude vyjimat ve sbírce :)