Sestavil vnuk 9 let, bez problémů.

Sestavil vnuk 9 let, bez problémů.
Zakoupeno pro syna. Syn spokojený se stavebnicemi Cobi a s tímto modelem tanku zvlášť.
Na nic si syn nestěžoval.
Jsme se zbožím, s tankem Konigstiger spokojeni. Syn má radost.
Určitě se k nákupu vrátíme
Od nich kupuji všechny stavebnice, jsem z nich nadšená skoro stejně jako moje děti.
Velmi kvalitní stavebnice!naprostá spokojenost!
je to jedenáctiletý kluk, který fandí válečným strojům - byli jsme i v Lešanech ve vojenském muzeu, moc tomu fandí.
Detaily, velikost, jezdi i po hladkém povrchu
perfektní provedení a úroveň detailů
Pojezdové kola by mohli mít nějakou formu odpružení, na youtube je ukázka, nicméně zápor to není :)
Super model stavebnice
Perfektní stavebnice.
Přišlo včas a správné zboží. Vše v pořádku,nic nechybělo.
Neshledala jsem žádné zápory.
Syn si přál tento model,zajímá se o vojenskou techniku
Dárek pro manžela, ale už má několik druhů z těchto stavebnic a je nadšený.
Pěkně zpracovaný model
Pekny tank
Nekdy nesrozumitelny navod a dilky spatne drzi
Na vystavku dobre
Tento Tygr je takřka fotogenický a zaujal mě na první pohled.
Má spoustu dekorací, širší pásy než předchozí tygři, a především skvěle zpracovanou věž.
Toto je už třetí tygr co jsem si objednal a musím říci, že s tímto tankem jsem víc než spokojen. Cena je vyšší než kdysi bývala, ale chápu to poněvadž se skládá z více součástek, ale tank je vážně boží. A pokud si tento tank nějaké dítě přeje k Vánocům, tak si myslím, že by bylo opravdu šťastné, kdyby ho pod tím stromečkem našlo.
Na kostičky přiměřeně realistický vzhled.
Pěkná zábava na pěkných pár hodin.
Funkčnost
Zpracování dílů a jejich "držení pohromadě"
Funkčnost pásů a pojíždění.
Chybějící dílky. I když rychle dodány výrobcem.
Zešikmení věže nedrží nejlépe - technické řešení.
Zcela splnilo mé očekávání a vypadá velice pěkně.
Plně kompatibilní s klasickým Legem, což představuje neomezené možnosti. Perfektní!
Je to dárek pro vnuka a předpokládám, že bude nadšen, jak obsahem stavebnice, tak výsledným produktem.
Zakoupeno jako dárek pro osmiletého vnuka, který si sám vybral. Byl velmi nadšený . Dodání bylo rychlé a bezproblémové.