Stavebnice COBI Recenze COBI World War II 2402 VW Type 82 Kübelwagen

Recenze COBI World War II 2402 VW Type 82 Kübelwagen

Stavebnice modelu německého lehkého vojenského vozidla VW Kübelwagen type 82 přezdívaného "Kaďour" v maskování Afrikakorpsu. Model má otevírací dveře a nově i kryt motoru. V balení najdete figurku německého vojáka ozbrojeného samopalem MP 40. Součástí balení je také sud na benzín a vzrostlá palma.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

pěkné není co vytknout

Registrovaný uživatel4. října 2021

Pěkné zpracování. Fajn radost pro ty, kdo nechtějí lepit modely a malovat se s nimi. Skvělá komunikace s výrobcem. Rychlé dodání Skvělé balení pro přepravu. Dobře zpracovaný manuál.

Registrovaný uživatel21. července 2021

Kvalita a opravdu hezké detaily. Značení je přímo na dílku,žádné otravné lepení.Takže je to rovně :D

Možná jen obličej vojáka,který se mě osobně nelibí.

Obědnával jsem několik modelů najednou a opravdu mě překvapilo,jak detailní je i tento malý model. COBI za mě má rozhodně palec nahoru za skvělou kvalitu a detaily modelů. Kdyby to šlo...rozhodně bych rád vlastnil většinu stavebnic od COBI.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Libí se mi zpracování a stykování, které je pevné i při divoké bitvě dětí.

Cena, která každým novým výrobkem se zvyšuje. Už se mi stalo, že chybí nějaké dílky či občas poškozené komponenty.

Také mě mrzí, že mi není nabídnutá možnost slevy od prodejce. Myslím, že jsem již odebral či koupil velké množství těchto produktů.