Recenze COBI World War 2480A II SD.KFZ. 182 Konigstiger (Tiger II P)

Sestavte si propracovaný model německého těžkého tanku Königstiger s věží navrženou firmou Porsche, který byl zařazen v německé armádě od roku 1944 až do konce války. Model ze série World War II měří po sestavení 35 cm na délku, 13 cm na šířku a 12 cm na výšku. Věž tanku je otočná s nastavitelným náměrem kanónu, poklopy průlezů jsou otevírací pro pohodlné usazení figurky. S funkčními pásy lze…

Registrovaný uživatel21. července 2021

Luxusní kvalita a spustu hezkých detailů Funkčí poklopy,i když jsou trušku...no občas to prostě upadne :D

Upevnění světlometu je trašné,je směrem dolů a pokud ho chcete jen malinko narovnat,upadne z držáku. Posádka je plus i mínus. Řidič musí mit zvedlou ruku kvůli dílku na poklopu.

Registrovaný uživatel21. června 2021

Velmi povedené, nic nechybělo, vše sedí...

Registrovaný uživatel10. května 2021

bud cbybeli dve kosticky nebo se ztratili (byli to identicke, takze spis ne). psali jsme email na dva emaily s zadosti zda je mozne chybejici kosticky dokoupit a bez odpovedi.

Registrovaný uživatel10. května 2021

kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel4. března 2021

Skvělý model který vypadá skvěle je to druhý od Cobi další mám v plánu chci je všechný mít vystavený jsem vašnivej milovník tanků

Nic Nic Nic

Skvělý na zabití času u kterýho jsem stravíl nějakou dobu z důvodu špatného sestavení tudíž jsem musel stavět na třikrát :DDDDDD

Registrovaný uživatel23. února 2021

Výborná hračka

Registrovaný uživatel21. února 2021

Královského Tigra jsme vybrali proto, že se zajímáme o vojenskou techniku a tanky zvlášť. Je to přesná kopie originálu (prototypu F. Porcheho ) Vyjímá se mezi ostatními tanky ;-)

Registrovaný uživatel21. února 2021

Dobre drzi, neni to zadna Cina

Registrovaný uživatel16. února 2021

Velmi pěkně zpracovaný model. Velký a doplněný 3 figurkami. Martínek je nadšený.

Doporučujeme nákup

Registrovaný uživatel10. února 2021

Vzhledově hezký

Všechny díly úplně přesně nesedí...při hře odpadávají

Cena úplně neodpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

mám děti

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

- Pekný dizajn - Pásy sú ok, tank ide bez problémov

- Kanón je skladaný z príliš veľa častí a nie je pevný, zavesenie kanóna je veľmi slabé, počas jazdy kanón vždy "padne" dolu