Stavebnice COBI Recenze COBI Armed Forces AH-64 Apache

Recenze COBI Armed Forces AH-64 Apache

Stavebnice modelu amerického bitevního vrtulníku AH-64 Apache v měřítku 1:48. Model má otočné rotory, otevírací kokpit a dvě speciálně upravené figurky pilotů pro pohodlné usazení do modelu. Vrtulník může stát na vlastním podvozku nebo na přiloženém stojánku s popiskem.

vlastislavotavaml2. února 2024

Opravdu velice hezký a povedený model vrtulníku Apache, hodně dobré realistické zpracování.

model je opravdu hodně náchylný na rozapání, jednoduše skoro nedrží po hromadě... vyřešil jsem vteřinovým lepidlem... některé části jsou zbytečně složené z mnoha malých součástek, přitom by stačilo je nahradit jednou větší a myslím si, že by se částečně mohl vyřešit problém s tím rozpadáním se při hraní. náročnější na sestavení, mnoho podobných kostek s malými rozdíly, kvůli kterým jsem musel vrtulník několikrát rozebrat a začít skoro od začátku.

Jinak celkově je to opravdu hezký kousek a jsem s ním velice spokojen.

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Je to dárek na vánoce. Zatím nerozbaleno.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Super stavebnice

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Věrná kopie originálu

Složitá konstrukce pro 7 letého syna, při hře stále vypadávají dílky-vrtule,rakety,podvozek

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Parádní stavebnice za příznivou cenu