Pejska KUK jsem dala jako dárek, tudíž zatím nevím, jak byl hodnocen, ale vím, že rodiče velmi zaujal. Děkuji vám.
Ohodnotim za sebe.

Ohodnotim za sebe.
Hezká hračka
Hlasovému projevu pejska není rozumět. Pro menší děti nemá hlasový projev význam.
KUK je velmi hezky, barevný, co umí, zatím nevyzkoušeno. Je to dárek pod stromeček pro holčičku, která před rokem byla stejným dárkem, narodila 24.prosince
Pejsek je krásný, snad se bude Vnoučkovi líbit.
Moc hezkej a vnoučkovi udělal velkou radost.
Bude to vánoční darek
Skvělá hračka jsem velmi spokojená
Má dvojí nastavení.
1. hraje, mluví a jezdí
2. hraje a mluví
Dětem se moc líbí a rády si s ním hrají.
Koupila jsem nejdřív jednoho vnukovi od jedné dcery a když jsem viděla jak si sním vyhraje i vnučka od druhé dcera, dokoupila jsem druhého.
líbil se mi
Je skvělý ...
Pejsek je super, syn si ho hned oblíbil, jen se ještě bojí když pejsek jezdí, tak máme vypnutý motorek, ale písničky se mu líbí
Někdy se kostička po zmáčknutí nevrátí zpátky a nejdou pak zakrýt očka, ale stačí ji zmáčknout znovu a je to ok
Pěkné písničky, jednoduchá slova, možnost vypnout.
cena
zábavné
Letos jsem nakupovala vnoučatům dárečky přes internet a dětem se moc líbili.
Moc se vnučce pejsek líbil.
Líbil se mi
Vnoucek nadšený