Recenze Clariti 1 Day Multifocal 30 čoček

Clariti 1 Day Multifocal jsou silikon- hydrogelové čočky na jedno použití. Jsou vyrobeny z materiálu Somofilcon A, který v kombinaci s 56% mírou hydratace čočky garantují nejvyšší komfort nošení čoček. V čočkách Clariti 1 Day je použit patentovaný proces WetLoc ,který zajišťuje udržení vhodného zvlhčení čoček po celý den. Kontaktní čočky Clariti 1 Day jsou charakterizovány navíc jejich…

dianna18. května 2026

prostě dobré

Camel223. dubna 2026

Jsem ráda, že se ještě dají dokoupit čočky s tak vysokou ADD, jiné se mi na trhu už sehnat nepovedly. Čočky jsou velmi tenké, v očích nepálí a neřežou, tedy hlavně v prvních hodinách nošení.

Při velmi dlouhém denním nošení už nejsou v očích úplně pohodlné, alespoň tedy pro mě, pokud ale čočky nosím trošku méně hodin, je nošení komfortní.

boomdtp28. ledna 2025

Hodně klientům moc nevyhovují. U mě se to setkalo naopak se skvělým zážitkem po zkušenostech s jinými čočkami. Clariti mají skvělou propustnost a oči pod nimi se nevysušují. Nosím je každý každý den i při práci na počítáči. Na multifocal si člověk musí zvyknout. Ale všechno je jen o hlavvě. Jsem spokojen.

fananek.lucky3. ledna 2024

Funkční vzorek