ostatní stavebnice Recenze Cihličky pro dětičky stavebnice 24 cihliček

Recenze Cihličky pro dětičky stavebnice 24 cihliček

Cihličky pro dětičky představují kreativní hračky pro děti od 3 let, se kterými si chlapci i dívky mohou stavět různé tvary a stavby. Děti s kostkami nejen rády tvoří, ale mohou na nich i procvičovat pohybové aktivity. Sada obsahuje 24 cihliček a 10 spojek. Klíčové vlastnosti: - Lehké, pevné a odolné - 100% recyklovatelné - Rychle se uklízí a snadno skladují - Nosnost minimálně 30 kg -…

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

Výborné, dětem se moc libi, staví a staví

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Lehce s skládají , nedělají rámus , děti můžou rozvíjet fantazii

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Pro děti, které rády tvoří super. Lehké, bezpečné.j Jen by mohlo být více spojek.

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Lehké a pevné

Registrovaný uživatel25. července 2022

Vnouček 4letý rád staví a tvoří a boří. Moc se mu to líbilo. Jednoduché, lehké a bez nebezpečí.

Bylo by potřeba více než 24 cihliček. A cena.

Registrovaný uživatel29. června 2022

Pecka ,,hračka,,....jedny cihly už mají doma... a dvoje,.... to je teprve stavba....pevný karton, splní svůj účel ( tři palce nahoru:))

Registrovaný uživatel21. dubna 2017

Skvělá kreativní hračka, děti mi u ní vydrží, odtáhla mi je od tabletu, za nás super :)