Stavebnice Cheva Recenze Cheva 1 Basic Transport krabice

Recenze Cheva 1 Basic Transport krabice

Stavebnice složená, jak už sám název napovídá ze základních typů kostek a je určena pro začínající stavitele. Součástí hračky je podrobný návod na sestavení nákladního automobilu a malého člunu. Ze stavebnice je možné postavit nejen modely vyobrazené na obalu, ale i modely inspirované vlastní fantazií. Formou hraní povzbuzuje dětskou zručnost.

voldrichova.alena6. prosince 2025

snadná manipulace

dětem se líbí

jihocech4928. prosince 2023

bylo jen v krabici

Registrovaný uživatel11. února 2023

Víno přišlo prohnuté, nedá se zavřít. Komunikace s paní z Cheva.cz nevhodná.

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

Příjemný plast, kvalita, praktické balení v kybliku, česká výroba. Ideální velkost dílků (Lego je moc malé, Duplo zbytečně velké a infantilní), formát dílků Ideální pro nejrůznější stavby.

Málo dostupné v obchodech, ne každý tuto značku zná a vede v sortimentu

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Super stavebnice. Bytelná, kreativni, ideální velikost kostiček. Pasuje i s kostkami starými skoro 30let! Velmi příjemně mě pekvapilo i množství kostek v krabici - je opravdu plná! Syn 5let je nadšený.

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Tento produkt jsem si vybral , protože jsem s nim měl dobré zkušenosti už z minula, když jsem ho kupoval mým synům. Takže teď to dostal vnuk a je ze stavebnicí také spokojen.

Dlouhodobě dobrá kvalita.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Děti baví, rozvíjí fantazii, motoriku a stavebnice je zábavná.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Český výrobek Klasická stavebnice našeho dětství Stále stejné rozměry, tudíž kompatibilní Úžasně rozvíjí dětskou představivost a prostorové vnímání Nekonečné množství kombinací

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Ověřená kvalita. Hráli si s ní naše děti a teď si s ní hraje náš vnouček. Je super.

Stavebnice rozvíjí dítěti kreativitu a nápaditost.