super kamera

super kamera
V terénu splňuje požadavky na odolnost snadnou ovladatelnost dobrá kvalita záznamu i ve tmě dobrá výdrž baterie. Dobře zachycené i zvuky.
Do dokovací stanice se špatně zasouvá vždy se zapne je nutné mít nastaveno automatické vypnutí při nečinnosti aby zbytečně nebyla zapnutá po celou dobu nabíjení např. (celou noc) navíc v dokovací stanici se i po několika hodinách nedobije zcela raději používám kabel.
Zatím testují. Návod by mohl být více srozumitelný, ale videa a fotky i bez osvětlení jsou dostačující pro identifikaci
Dlouhá odezva při zapínání a vypínání. Jakmile se nastaví spuštění na pohyb tak se velmi těžko přepíná
Vyhovujici
Pěkný design, dostačující funkce, jednoduché ovládání.
Doporučuji všem, co chtějí natáčet co se před nimi děje, aniž by se museli starat o kameru, stačí zapnout a o více se nestarat.
V porovnání s kamerou, kterou strážníci používali doposud je lepší ve všech směrech. Ostrost obrazu, kapacita pro záznam, zkrátka vše co je třeba.
Zatím neznám
Vše ok a doporučuji