Recenze Cattara Barbecue 13036 černý

Užijte si grilovací sezónu naplno. S grilem na dřevěné uhlí s robustní konstrukcí a motorem pro otáčení pokrmů to půjde snadno. Gril je vhodný zejména pro grilování velkého množství masitých, ale i dalších pokrmů. Konstrukce z kvalitní oceli je pokryta odolnou barvou.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Gril Cattara Barbecue 13036 je vhodný pro grilování větších kusů masa a kuřat, má tichý chod motoru a vzhledný design. Některé konstrukční prvky, jako řídký spodní rošt a nízké nožky, však vyžadují dodatečné úpravy pro plnou funkčnost.

• Motorek utáhne i větší kusy masa
  • Dobře se montuje
  • Pevný rošt
  • Vzhledný design
  • Tichý chod motoru
  • Řídký spodní rošt propouští popel
  • Horní rošt se kolíbá a je pokroucený
  • V převodovém systému motorku se může odlomit zub
  • Nutnost klíče pro změnu výšky roštu
  • Nízké nožky

Registrovaný uživatel12. září 2022

super gril na kuře

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

- tichost motoru - použit zatím jednu sezónu - zvládá i menší kýtu

- horní rošt už z výroby pokroucený a kolíbá se na grilu - v převodovém systému motorku se nejspíš odlomil jeden zub a je to znát na plynulosti otáčení, kdy v jednom místě to jako by přeskočí. - když během grilování chcete změnit výšku, je zapotřebí klíč (stačil by nějaký kolik který by se vysunul, změnila se výška a zase zasunul) - spodní rošt má příliš velké díry a propadá jím popel dolů (což bude mít vliv na životnost spodního plechu)

za ty peníze by mohla být výroba kvalitnější a mohl by mít snadnější regulaci výšky během grilování.

Registrovaný uživatel20. června 2021

gril.

co dodat.

Registrovaný uživatel7. června 2021

Dobře se montovat. Vzhledný. Rošt pevný. Motorek utáhne i opravdu větší kus masa. Cena dobrá. Doprava ok, komunikace dobrá.

No, špatně se odstraňuje popel.

Ano, jsme spokojeni . Máme z něj radost.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Nízké nožky, dodělali jsme je o 75 cm delsi

Registrovaný uživatel3. května 2021

Zatím jsem griloval 4x a bez problémů, ale nechal jsem si dodělat delší vidle na napíchnutí kuřecích čtvrtek. To, co tam je je dobré na celé kuře.

Registrovaný uživatel29. srpna 2020

Funguje jak má. Motorek utáhne bez problémů 4 kg masa nebo 3 kuřata.

Řídký spodní rošt, dřevěné uhlí brzy prodává dolů.

Vyřešil jsem to druhým plechem na dno a topím normálním dřevem. Stejný efekt a skoro zadarmo.