Za mě nejlepší

Cat Step Tofu Green Tea je podle recenzí kvalitní stelivo s přírodním složením, které dobře hrudkuje, pohlcuje pachy a je splachovatelné do záchodu. Většina uživatelů si chválí jeho příjemnou vůni a dlouhou výdrž. Někteří zmiňují vyšší cenu, ale zároveň dodávají, že se vyplatí díky delší výdrži. Ojediněle se objevují zmínky o tom, že kočky mohou mít s novým stelivem nezvyk nebo že se po čase drolí.
Za mě nejlepší
Our cats loves it, easy to clean, no oddor
Price.
No possibility to buy larger packs
- Zatím je to asi nejlepší stelivo, které jsem měla.
- Příjemná vůně.
- Dobře pohlcuje pachy.
- Je splachovací, což usnadňuje údržbu.
- Má nižší spotřebu než jiná steliva, která jsem dříve používala.
- Se dvěma kočkami je spotřeba trochu vyšší, než uvádí výrobce, ale stále je velmi dobrá. (to je samozřejmě individuální)
Moc dobrá podestýlka, saje dobře, hezká vůně
Dobrá cena
Nejlepší podestýlka, vyzkoušeli jsme všechny a tato je skvělá!
Tento kočkolit používám už dlouho a jsem velmi spokojená. Snadno se používá i splachuje do WC. Moje kočka má z toho také radost.
Hrudkuje,nezanechává a dá se splachovat
Není z toho moc "bordelu" po bytě, jsou to velké peletky
Voní
Dobře hrudkuje
Je možné spláchnout do WC
Cena vyšší
Stelivo se po čase začne drtit a hasit a trochu práší při čištění nebo když kočky hrabou
Používáme už cca 3/4 roku a zatím nemáme v plánu měnit
Super kupujeme už nějaký rok. Splňuje naše požadavky.
Škoda že se vyrábí v Číně!
velmi dobré stelivo
Pohodlné pro kočku, jde splachnout
Je lehké, kočka trochu vynese na tlapkách.
Příjemná vůně a nemusí se tak často měnit jako ostatní.
Nejlepsi tofu stelivo, jine nekupuji
Je stále cítit
- Voní oproti stejnému světlému originálu.
- Cena
- Funkčnost
- Poměrně dlouhá výdrž, při pravidelném čištění.
- Splachovatelné - rozpustné
Rozhodně doporučuji. Dříve jsme používali Cat's Best Original, který taktéž není špatný, ale kvalita šla dost razantně dolů a kolikrát místo nasekaných najemno drobečků tam byly větší ostré úlomky z nasekaných pelet co se používají pro králíky nebo morčata.
Krásně voní, dobře hrudkuje.
Bohužel asi voní až moc, takže jeden kocour mi na něj zcela odmítá chodit a musím přejít zpět na klasický bentonit.
Velice jsme spokojeni se stelivem pro kočičky,proto ho nadále budeme objednávat
Naprosto dokonalý a úžasně to voní
Dobře hrudkuje, výborně rozpustný v toaletě - snadno se spláchne