Recenze Carnilove Dog Soft Snack Sardines with Wild Garlic 200 g

Měkké masové pamlsky se sardinkami a medvědím česnekem jsou určeny pro dospělé psy všech plemen, kteří vyžadují kvalitní živočišné bílkoviny a podporu celkového zdraví. Obsah sardinek, který tvoří 30 procent složení, zajišťuje vysokou chutnost a přísun esenciálních omega-3 mastných kyselin, které podporují zdraví srdce, mozku a kvalitu srsti. Polovlhká textura pamlsků s vlhkostí 17 procent…

Registrovaný uživatel26. června 2023

jenom se zapráší, miláček by potřeboval sponzora

Registrovaný uživatel23. června 2023

Chutná.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Pejskovi moc chutná

Registrovaný uživatel23. října 2021

Český výrobek a dobré složení.

Registrovaný uživatel23. července 2021

- koupila jsem původně ze zvědavosti na zkoušku dvě příchutě, "voní" to jako sardinka - Můj pes je extrémně vybíravý, ale tyhle pamlsky měly okamžitý úspěch! - Včera jsem objednala rovnou 7 balení s různými příchutěmi, ať má ušák radost

Žádné, ale pro někoho kdo má taky střední nebo velké plemeno psa může vadit malá velikost kostiček, ale aspoň si to pes více vychutná po malých dávkách a nevdechne balení na 5x jako u jiných větších pamlsků:-)

Za mě doporučuji: uzavíratelné balení, hezky to voní a chutná i vybíravému pejskovi

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

používáme dlouho, náš pejsek je miluje