Pejskovi velice chutná, nenechává zbytky
Odebírat

Pejskovi velice chutná, nenechává zbytky
Nemohu posoudit
Odebírat
psovi chutia, má normálne bobky
Kupujeme už mnoho let a velká spokojenost! Hlavně pes!
Chutná naší 15-ti leté kokřici bez výhrad, což se o všech granulích, které za svůj dlouhý život měla, říct nedá.
Skvělé. První suché krmivo,které mému psu chutná. Miska je během minuty prázdná.
Můj pes je spokojen s tímto jídlem.
Málo sacharidů, chutnají
Ideálne granulky pre dospelého francúzskeho buldočka, konzumoval aj šteňací variant, výborné
Kvalitní krmení
Našemu štěněti chutná
Pejsek je 6 let spokojený s tímto krmivem.
Pejskovy chutnají.
Vyzkoušeli jsme mnoho granulí, konečně granule, které chutnají.
Naší kokří stařence moc chutná.
Moc nám to chutná a krásně to voní.
Brali jsme jiné granule, ale tyto našemu pejskovi opravdu chutnají.
Nás Charlie je má rád. Voňavé a chutné
Odporúčam
Sotva jsem to nasypala do misky tak se hned na to vrhla. Moc ji chutná :) Je dost vybíravá a ale tohle se mi stalo poprvé kde se na to vrhla s úplnou chuti. Za mě super
Psovi chutná, bez zažívacích problémů.
Chutná
Nehledě na reklamu (ta se mi opravdu líbí) hodnotím granule kladně. V jednom e-shopu jsem objednal několik druhů různých granulí v menším balení, které budou psovi nejvíce vyhovovat. Je fakt, že psovi chutnal skoro stejně i jiný vzorek, ale tyto mne zaujaly tím, že nejsou cítit jako standardní granule a i složení (dle popisu) mi přišlo lepší. Granule jsem koupil a psovi stále chutnají. I některým jiným (kamarádům našeho psa) se ujmou ve formě pamlsku (po dohodě s majiteli daných psů).
Psovi sedí, perfektní srst