Šampon Recenze Capissan Forte jemný šampon proti vším 200 ml

Recenze Capissan Forte jemný šampon proti vším 200 ml

Jemný vlasový šampon, který je vhodné používat při výskytu vši dětské. Denní užití přípravku navodí účinnou koncentraci všech účinných složek, které zůstanou ve vlasech i vlasové pokožce rozpuštěny v míře dostatečné pro eliminaci parazitů i jejich odpuzování do doby další aplikace přípravku. Šampon obsahuje přírodní extrakty šalvěje, puškvorce a ořešáku královského a silice máty, hřebíčku,…

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Protože je na přírodní bázi. Neničí pokožku a nevysušuje vlasy. V období vší ve škole ho používáme často cca 2x týdně. Dostala jsem doporučení od kamarádky.

Registrovaný uživatel15. října 2022

Vůně, funkčnost, jemný

Za mě nejsou

Registrovaný uživatel25. května 2022

Hezké balení

Nefunguje, co víc k tomu napsat

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Tento šampón je výborný pro ty, kterým se loupe hodně hlava a svědí je pokožka hlavy.Šampon vyrovnává Ph pokožky hlavy a už po druhém umytí je to hotový zázrak.Jestli je účinný i proti vším nevím,nejspíš ano,nikdy jsem je neměla :-)

Registrovaný uživatel25. února 2022

dobře se nanáší, vlasy nevysušuje, intenzivní kořenitá vůně, která není nepříjemná česká značka, nezatěžuje vlasy

doufám, že bude fungovat, jednoduché použití, nemastí, nelepí, mně voní, veškám doufám nebude :)

Registrovaný uživatel14. února 2022

Nepomáhá, vyhozené peníze

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

je účinný i na lupy jemný mám po něm hezké vlasy